نمایش نتایج 1 تا 40 از 72

نام تاپیک: همکاری در مدیریت محتوا برای بالابردن تجربه بچهای برنامه نویس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار persian_bigboy
    محل زندگی
    تهران ، شمیران

Talking همکاری در مدیریت محتوا برای بالابردن تجربه بچهای برنامه نویس

******* پروژه استارت خورده و به مرحله اتمام فاز اول رسیده است . *******

سلام دوستان ، یه چندروزی هست که دارم تو انجمن خیلی می گردم و می بینم که دوستان علاقه ی زیادی به برنامه نویسی به صورت تیمی در یک پروژه دارند . برای همین برآن شدم تا یک پروژه طراحی کنم که تمامی دوستان رو در این فاز درگیر کنم .

هدف پروژه : راه اندازی یک سامانه پرتال سازمان / تجاری / شخصی

مدت زمان به سرانجام رسیدن پروژه : 6 ماه

زبان برنامه نویسی : VB.NET / C#‎‎‎‎‎‎‎‎.NET

پایگاه داده مورد استفاده : SQL2005

نیازمندیهای نیروی انسانی : 3 طراح HTML ، حد اقل 5 برنامه نویس .NET ترجیحا VB.NET در غیر این صورت C#‎‎‎‎‎‎‎‎.net

نکته 1 ! پروژه به صورت 2 هفته یک بار در این تاپیک ارائه می شود تا دیگر برنامه نویسان با دانلود آن نظرات کارشناسی خود را ارائه دهند .
    نکته 2 ! تا به امروز در این انجمن خیلی از دوستان امده اند تا یک پروژه رو به صورت تیمی مدیریت کنند ولی بعد از مدتی با شکست رو برو شد یا اینکه کلا کنسل شد و لی ما امروز اینجا حتما این کارو انجام میدیم چون که دارای یک برنامه و طراحی اصولی سیستم هستیم و می خواهیم اولین پرتال متن باز رو در ایران به صورت حرفه ای راه ندازی و برنامه نویسی کنیم .

از کلیه مدیران و دوستانی که این تاپیک رو مشاهده می کنند خواهشمند هستم که مارو در تکمیل این پروژه یاری نمایند . با تشکر از همه شما .

میثم قاسمی/تهران/پائیز 1389
    آخرین ویرایش به وسیله persian_bigboy : چهارشنبه 19 آبان 1389 در 20:40 عصر دلیل: تکمیل

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •