نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: پیش به سوی صنعت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    مشهد

نقل قول: پیش به سوی صنعت

دوست عزیزم reza_edu لطفا از من دلگیر نشین اما به جای این حرفها خوب بود اگه سورسی ، قطعه کدی چیزی داشتی اونو به اشتراک میذاشتی تا کسانی که در آینده ای دور و نزدیک این بحث رو مطالعه میکنند یه نصیبی ببرند نه اینکه ذهنشون از بحث منحرف بشه . از دیگر دوستان هم در خواست میکنم با اینجور پست ها تاپیک رو شلوغ نکنند
    (reza_edu عزیز تو جامعه امروز اگه کسی فقط ادعا کنه برنامه نویس صنعتیه همه جور امکاناتی سازنده ها بهش میدن تا اهدافشون رو از هدف به پروژه تبدیل کنن . بگذریم از اینکه گاهی فقط چند خط کد ساده تو بعضی از صنایع مثل نفت میتونه روند تولید نرم افزارهای مانیتورینگ رو جوری تغییر بده که وزارت نفت حاضر بشه به خاطرشون مبلغ 100,000 $ به شرکت زیمنس پول راه اندازی بده { پیش به سوی صنعت } یک شروعه که اگه دوستان همکاری کنند من قول میدم دیگه کسی دیتابیس ننویسه
    گل عزیز است غنیمت شمریدش صحبت ....................... که به باغ آمد از این راه وزان خواهد شد )
    اما برای اینکه این موضوع برای همه باز بشه : هدف من موازی هدف این سایت میخوام مباحثی جدید طرح بشه قرار نیست همه یاد بگیرن مگه همه تو یک زمینه کد مینویسند؟ شاید یک نفر امکاناتش رو داشت ، اطلاعاتش رو نداشت . وقتی مباحث جدید به میان بیاد ایده های جدید هم راهشون رو باز میکنند و در کنار اون منو شما چیزای جدیدی یاد میگیریم ( انتشارات همین بحث خواندن یک فایل ترتیبی ، کارکردن با دراوینگ ، تعریف یک شیئ جدید ، نمایش اشیائی غیر از کنترل های design_time ، تبدیل واحدهای کامپیوتری به مترینگ ، سیستم Hand Shack ، مانیتورینگ داده های ارسالی و ...) آنقدر نا گفته به میان می آید که مهم نیست جمع بندی آنها به کار چند نفر می آید پس لطفا هر کس به بحث علاقه مند شد پست بدهد . لطفا مدیران هم نظر بدهند و نظرشان را راجع به آینده این بحث ( ادامه یا لغو ) بیان کنند
    نا برده رنج گنج میسر نمیشود ................... مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
    آخرین ویرایش به وسیله nosrati1363 : پنج شنبه 13 آبان 1389 در 04:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •