بسم الله ارحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام من تورج هستم علاقه مند به ساخت بازی های زیبا با سی شارپ.چند موضوعی بود که زمان زیادی فکر من رو به خودش مشغول کرده بود و باعث شد من این تاپیک رو بزنم(تمامی این عوامل رو برای کوتاهی سخن ذکر می کنم):
1-همونطور که می دونید ساخت بازی احتیاج به یادگیری کامل زبان مورد نظر که می خوایید باهاش بازی رو بنویسید داره اما افرادی مثل من که بازی ساختن بلد نیستن نمی دونن از کجا باید شروع کنن می رن سراغ چیزهایی که مناسب نیست مثلا برای شروع می رن دنبال بازی های 3 بعدی

و از این نوع که واقعا هم نمی شه بهشون کمک کرد و خیلی موارد دیگه...می خواستم چند تا تاپیک برای نمونه معرفی کنم گفتم بر می خوره منصرف شدم.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2-بسیاری از بازی ها نکات ریزی داره و بقیش معمولیه و اون نکات ریز شبیه به بازی و ریاضیه ما نمی خواییم بازی بنویسیم و سورسشو در اختیار دیگران بذاریم ما می خواییم سورس رو آموزش بدیم(نکات مهم و کلیدی)اگر من یه بازی بنویسم همون بازی رو اگر کس دیگه ای بنویسه من از کداش سر در نمی یارم چون اون فرد متغیرها و توابع یا اصلا کدهای به هم ریخته و اضافه کردن شاخ و برگ به کدش باعث می شه آدم سر در گم بشه.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3-بازی های مختلفی در سایت برنامه نویس بصورت تاپیک های نامنظم پخش و این ور اونور هست به نظر من طریقه کار به این صورت باشه بازم نظر دوستان شرطه, بصورت پله پله اول یک بازی معمولی
- نکات و ریزه کاری ها
- سوالات و مشکلات
- نمونه سورس ها
سپس بازی بعدی که دوباره مراحل تکرار می شه و به غیر از طرح سوال که اجتناب ناپذیره بقیه مراحل از بازی های دیگر نباید داخل بحث جدید بشه تا از سر در گمی تاپیک جلوگیری بشه.
4-این تاپیک تنها به امید کمک دوستان کار بلد درست کردم کارهای جالب(افزودنی) , کلاس , متد و ... دوستان اگر هر چیزه کاربردی برای بازی مذبور داشتن منتظر سوال کردن نباشن خودشون جلوتر بذارن(خواهشی که دارم اگر کمک کنید خیلی چیزه توپی از آب در می یاد)
راه فردا که در پیش داریم راه نرفته ی ماست آن را درست بپیماییم