-
دوشنبه 30 خرداد 1384, 19:41 عصر
کاربر جدید
ADO ( ایجاد پایگاه داده )
من تا به حال با پایگاه داده کار نکردم . با مراجعه به مراجعی که داشتم فقط ایجاد یه پایگاه داده به شیوه ADO و به کمک ADO Control و Data Grid و Data List و Data Combo رو یاد گرفتم . در این زمینه به دو سه اشکال برخوردم . یکی این که اگه بخوام اطلاعات از data base در یک text box لود بشه چی کار باید بکنم . تنها راهی که به دست آوردم اینه که اطلاعات اول به داخل یکی از اون کنترل هایی که ذکر کردم بره بعد به داخل text box بشه . ( textbox.data source رو مساوی adodc.readsource قرار دادم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد ) خوب اگه من بخوام بدون واسطه این کار رو بکنم چی کار باید بکنم . دوم اینکه برای ارتباط با پایگاه داده حتما باید از کنترل ADO استفاده کنم ؟ ( البته ظاهرا روش دیگری هم یعنی Data Environment وجود داره که نمی دونم کدوم بهتره ) سوم هم اینکه می خوام در ابتدا read source کنترل ado خالی باشه ولی کامپایلر error میده . در ضمن وقتی در هنگام اجرای برنامه data source یکی از کنترل ها رو مقدار دهی می کنم باز هم با error مواجه می شوم ( منظورم کنترل های Data Grid و Data List و Data Combo است ) ممنون میشم جواب بدین :oops:
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت