-
پنج شنبه 30 تیر 1384, 04:32 صبح
کاربر دائمی
مقاله ايي در مورد نحوه ديباگ كردن
سلام.
دیباگ سخت ترین بخش یک برنامه است! من خیلی خوشحالم که دلفی حداقل از این لحاظ بسیار قوی طراحی شده چون واقعا این چیزها آدم رو عذاب می ده! :)) جاتون خالی 4 صبحه دارم دیباگ!!! می کنم اونم یه برنامه 950000 خطی که هرچند ساخت یافته و درست نوشته شده ولی به دلیل عادت بد بنده از پوینتر زیاد توش استفاده شده و به همین دلیل :)) باگهایی دو چندان!!! در منوهای ریز! برنامه وجود دارند که :)) واقعا چجوری بگم دارم یه خط یه خط تریس می کنم تا برسم به کجا که اشتباه کردم!!!!! خنده داره ولی خیلی جاها از مقادیر اشتباه استفاده کردم مثلا توی یه حلقه از مقادیر خارج از حلقه! استفاده کردم و جالبه که خودم!!! توی داکیومنت درست اونرو نوشتم! بدترین باگهایی که پیش میاد اشتباهات در همین چیزهاست! ... یادم نمی ره یه سرور مالتی ثرید نسبتا حجیم که توی همین پروژه اخیرم( اکسترا پوینت) کار شده رو همکار عزیزم در چند جا از مقادیر عمومی استفاده کرده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شاهکار !!! نمی دونید برای پیدا کردن همین باگ چقدر داکیومنت هارو خوندم ! آخر سر دیدم آقا پارسر های پاور ایکس ام رو عمومی تعریف کرده و البته : اگر می دونستم 4 خط بود ولی وقت بنده رو یک روز گرفت! تازه اینجا همه چی داکیومنت میشه در نظر بگیرید که یکنفر کیلویی !! (بیسیکی منظوره! ) کارو انجام بده... :))) خوب! دوستان یادشونه در قدما! ما با این سی چی می کشیدیم! مخصوصا که اشتباهات توی سی اجتناب ناپذیرند (یعنی یادتون میره گاهی پوینتر باید پس کنید نه خود اصل کاریریرو !!!!!!!!!!!!!!!
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت