با سلام
قصد دارم شبکه ای مبتنی بر Domain راه بیاندازم. تجربه زیادی هم ندارم. قبلا با شبکه های WorkGroup کار کرده ام. یکسری مقاله و آموزش و راهنمایی ها رو هم گرفته ام. ویندوز 2003 رو هم نصب کرده ام. با ISA Server هم تا حد راه اندازی نیازها کار کرده ام.
1 - ویندوز 2003 را نصب کرده ام.
2 - Active Directory را هم راه اندازی کردم.
این شبکه را برای مقاصد زیر نیاز دارم:
الف - ایجاد یک یا چند فولدر قابل اشتراک گذاری که نرم افزارهای قابل اجرا از روی شبکه را در آنها قرار دهم و در اختیار کاربران باشد.
ب - یک اینترنت ADSL داریم که میخواهم بین کاربران شیر کنم ولی به این شکل که بتوانم محدوده زمانی استفاده هر کاربر را کنترل کنم. ( مثلا فلان کاربر از ساعت 8 صبح تا 10 شب فقط به اینترنت دسترسی داشته باشد )
حال برای شروع یادگیری شبکه جدید چند سئوال دارم که خواهشمندم مرا راهنمایی بفرمایید.
اولا : درصورت امکان نرم افزارهای مورد نیاز و ترتیب نصب آنها را برایم عنوان کنید. ( مثلا بفرمایید اول ویندوز 2003 را نصب کنم , بعد اکتیو دایرکتوری را راه اندازی کنم , بعد یوزرها را معرفی کنم و بعد . . . )
دومآ : برای هر مورد الف و ب هم این روند را برایم مشخص بفرمایید
سوما : آیا باید ISA Server را هم نصب کنم یا از برنامه های دیگری استفاده کنم. چون چند جا دیدم که گفته بودند ISA را با Domain بر روی سرور نصب نباید کرد و یا اینکه بهتر است نصب نکرد ؟

امیدوارم با همکاری و راهنمایی دوستان مطلع و با اتمام و جمع بندی این تاپیک در نهایت بتوانیم یک روند کاری برای این موضوع ایجاد کنیم تا دیگر دوستان هم از آن استفاده کنند.
با تشکر فراوان