سلام و عرض ادب
درسته که به نظرم سیستم هتل نمیتونه یه ERP کامل باشه
البته ببخشید ولی کاملا مخالف گفته شما هستم چرا که بنده سیستم های بزرگی مانند همکاران سیستم و سند پرداز که ادعا میکنند ERP ارائه دادند را مطالعه کردم ولی هیچ کدام را به عنوان ERP قبول نمیکنم

در بخش هتلداری حرفه ای که میتوان از سیستم های پیشرفته استفاده کرد ، تنها سیستم ERP هتل است که میتواند پاسخ گوی نیازهای یک هتل چند ستاره باشد و لا غیر

امیدوارم کمی مطالعه در مورد هتلداری بکنیم که خیلی خیلی خیلی از سیستمهایی که فکر میکنیم بزرگ و جامعتره ....

بحث بنده باعث نشه که کار را به موضع گیری بکشانیم ... مقصود واضح تر شدن مسئله و ارائه راه حل بهتر است

اگر در صورتی که بتوانیم با این مسائلی که مطرح میکنیم در رسیدن به هدف یک ساعت هم صرفه جویی بکنیم به نظرم می ارزه

امیدوارم دوستان با اشتیاق بیشتری در این تالار فعالیت کنند و بتوانند در تحلیل و طراحی این سیستم کمک شایانی به مجموعه انجام دهند

در مورد مطلب شروع کنیم اینکه نمیتوان برای یک سیستم جامع بدون مستندسازی کافی و ارائه اهداف بلند مدت دست بکار شد

اگر بخواهیم سیستم هتل را شروع کنیم که خیلی بالاتر از سیستم های موجود در کشور است بنده با انگیزه بسیار بالاتری در خدمت شما هستم

و اگر سیستم دیگری را پیشنهاد میکنید بهتر است پیشنهاد بفرمائید تا بتوانیم در این مورد به مجموعه یاری برسانیم