نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: سوال در مورد Relationship

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی
    محل زندگی
    ایران-قم

Question سوال در مورد Relationship

سلام.
    بچه ها یه سوال خیلی کلی می پرسم:(در حقیقت اینا برطرف کردن ابهاماتیه که برای خودم به وجود اومده)
    Primary Key و Foreign Key دقیقا چی هستن و چه ربطی به جدول های child و parent دارن؟ اصلا آیا این نوع جدول ها(child & parent) به صورتی قراردادی فقط برای خودمون فرض میشن یا اینکه توی اکسس جایی هست که این خاصیت رو معرفی کنیم؟

به غیر از این که زحمت میکشید و به سوال بالا پاسخ میدید، لطفا Group Box و Join Type رو که توی Edit Relationship هستن کامل( ) توضیح بدین.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    فکر می کنم با این توضیحات دیگه جایی برای سوال اصلی من باقی نمونه اما به هر حال سوال من این بود:

من یه دیتابیس با اکسس درست کردم که چهار تا جودل داره.
    این بانک اطلاعاتی برای کتاب هاست و جدول هاش Author,Book,Publisher & Translator هستند.
    از طرفی تا اونجایی که من میدونم کلید اصلی برای فیلد هایی هستند که خاص هستن(اگه این حرف اشتباه لطفا درستش رو بهم یاد بدین) پس فیلد های Author ID, Book ID, Publisher ID, & Translator ID باید اولا Auto Number باشن و ثانیا هم اونها باید Primary Key باشن.
    حالا میدونیم که یه کتاب میتونه فقط یک Publisher و چند Author و چند Translator داشته باشه.
    من نمیتونم این روابط رو اونجوری که میگم تنظیم کنم.
    میشه لطفا کمکم کنید؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbapr2005 : سه شنبه 15 شهریور 1384 در 03:10 صبح دلیل: سوالم رو کلی تر می پرسم

تاپیک های مشابه

1. عدم برقراری relationship
    نوشته شده توسط resident در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 21:05 عصر
  2. ارتباط از طریق relationShip
    نوشته شده توسط sara_np در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 06 مهر 1386, 11:36 صبح
  3. آیا در ایجاد Relationship محدودیت وجود دارد؟
    نوشته شده توسط ILOVEVB در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1385, 10:16 صبح
  4. ? Relationship
    نوشته شده توسط amirhossein1360 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1383, 08:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید