به نام خدا
سلام خدمت تمام برنامه نویسان ایران ...
رمان نمینویسم پس لطفا خوب بخونید و هرچی بلدیت بنویسید ...
خواهش میکنم کمکم کنید و این تب از مرور گرتونو نبنیدید ..

اگه این مطلب جای درست قرار نداره لطفا مدیرا پاک نکنن و انتقال بدن من زیاد آشنا نیستم ...

من هک کردم هک کردم و هک کردم ولی به هیچ دردم نخورد پس برنامه نویسی رو شروع کردم ....

من مثل خیلی ها برنامه نویسی رو با VB6 شروع کردم ولی 6 ماهی میشه که برنامه نویسی رو به صورت حرفه ای و با زبان C#‎ دارم یاد میگیرم و خدا رو شکر تا الان خیلی پیشرفت کردم و باید بگم C#‎ رو در هد استاندارد یاد گرفتم و فقط به کمی تجربه نیاز دارم الانم برای یه شرکت دارم کار میکنم و پروژه های زیادی نوشتم ...
روزی که C#‎ رو شروع کردم با چیز هایی که از برنامه نویسای دیگه شنیده بودم C#‎ طوری در ذهن من نقش بست که فکر میکردم هر کاری که بخام میتونم با این زبان انجام بدم و قدرت مند ترین و پر سرعت ترین و ... در دنیاست .... البته چیزی که داخل ایران خیلی طفدار داره .... اما ...
الان که خودمو یه برنامه نویس C#‎ میدونم فهمیدم C#‎ صرفا برای برنامه های تجاری ساخته شده و من هرچند شاید بتونم یه آنتی ویروس یا ... با این زبان بنویسم ولی باید اینو همیشه بدونم هر چیز را بهر کاری ساختن ... درست گفتم یا نه نمیدونم ...
حالا که نگاهم به برنامه نویسی باز تر شده کمی کمک برای قدرت گرفتن علایق و شوق برنامه نویسی خودم از شما میخوام ...
من فقط میخوام بدونم از چه زبان هایی استفاده کنم ... بقیشو خودم تحقیق میکنم ...
از اونجایی که نمیشه به یه زبان برنامه نویسی تکیه کرد پس ...:

1. من زبانی میخوام برای ساخت برنامه برای شرک ها و ... (تجاری ) من فکر میکنم زبان C#‎ کافی باشه اما نظر شما چیه ....؟

2. من زبانی میخوام برای برنامه نویسی برای روبات - هوا پیما - شاتل های فظایی و ...(یه جا خوندم خالق C++‎ گفته برای یه شاتل فظایی از C++‎ استفاده شده) شما چی میگین ...؟

3. من یه زبان میخوام که برای پلتفرم های جدا ازهم برنامه بنویسم (Java یا C یا C++‎ )

4. یه زبان برای کار با هوش مصنوعی و ...(مثل زبان ملب ...البته هنوزم نمیدونم کار برد دقیق مطلب چیه ...)

5. یه زبان قوی برای طراحی صفحاط وب (البته به دلیل اینکه Asp همون C#‎ هست و من اینو یاد گرفتم ...

6. یه زبان قدرتمند برای ویندوز که بشه باهاش هر کاری کرد ...البته میانی باشه و لی کمیتی از اسمبلی و ماشین نداشته مثلا زبانی برای ویروس نویسی یا ... (اینو میخوام زبان اصلی معرفی من باشه )

نکته : من تغریبا با 10 زبان زنده ی دنیا کد نوشتم و باید بگم زبان C#‎ زیبا ترین زبانیه که تا الان دیدم (افسوس که در تسخیر مایکروسافته)
در آخر اگه سوال های من مبتدی بودن منو ببخشید آخه هنوز دانشگاه نرفتم تا این چیزا رو یاد بگیرم ..
و در مورد پایگاه داده ... من نمیدونم چی میخوام فقط میخوام بهترین پایگاه داده باشه (SQl Server(Linq) رو بلدم
با سپاس فراوان از همه ...