سلام
من تازه موفق شدم در کیوت با پایگاه داه کارکنم و یچیزایی هم نوشتم ولی از اونحایی که sqlite تک کاربره است(اگه ممکنه همین تک کاربره بودن رو کمی توضیح بدین؟) در برنامه من که از چند تا تب تشکیل شده و هر کدوم یک کلاس مشتق شده از QMainWindow هستن و همه تب ها نیاز دارن با پایگاه داده در ارتباط باشن تعداد اتصال های من بیش از یکی است و وقتی با برنامه کار میکنم تو محیط خود کیوت هشدار میده که اتصال قدیمی رو پاک کردم و اتصال جدید رو جایگزین اون کردم و این در یکی از تب ها که از مادل استفاده کردم و توی اون گزارش میگیرم باعث میشه که اطلاعات بروز نشه و آخرین گزارشو نمیده!
حالا راه حل چیه که بتونم اصالات هر کلاسمو حفظ کنم.
۲تا مشکل کوچیک دیگه هم داشتم نخواستم تاپیک دیگه بزنم گفتم همینجا بپرسم
توی یکی از کلاسها یک ComboBox دارم که هر مقدارش تغییر بکنه میریزم توی یک QTableWidget و ComboBox رو قابل ویرایش کردم تا بتونم علاوه برمقادیر پیشفرض مقادیر جدیدی هم وارد کنم اما وقتی مقدار جدیدی وارد میکنم و اینتر میزنم سطر جدید توی جدول ایجاد میشه ولی مقدار جدید ارصال نمیشه!و جدولم خالی میشه اگه لازمه کدی که نوشتمو هم بذارم.
مورد آخر هم مرتب کردن اظلاعات درون مادلم هست این مادل اطلاعات رو از دیتابیس میگیره و من میخام براش قابلیت اینو بزارم که برحسب صعودی یا نزولی بودن یکی از ستونها مرتب بشه و چون مادله این قابلیت برای گزارش گرفتن امکانات جالبی ایجاد میکنه.
ممنون