سلام
دوستان من دنبال یک زبان برنامه نویسی + یک IDE میگردم که همه نیازهای یک برنامه نویس رو مرتفع کنه . مستقل باشه و روی همه جور سیستم عاملی اجرا بشه . بشه برنامه های سطح خیلی پایین سخت افزاری و برنامه های سطح بالای ویژوالی باهاش نوشت .
فوکوس اصلی من روی مباحث برنامه نویسی ربات هست ، از هوش مصنوعی و پردازش صوت و تصویر تا برنامه نویسی پورت ها و سخت افزارهای مختلف . میخوام همه جور سخت افزاری رو بشه باهاش پروگرام کرد .
نتیجه تحقیق شاید چند ساله من روی سی++ و محیط Qt رسیده . آیا این نتیجه درسته و روی این زبون و این محیط تمرکز کنم و همه چیزشو با جزییات یاد بگیرم یا اینکه در آینده نزدیک اینها از رده خارج میشه و زبون هایی مثل C# یا JAVA جای C++ رو خواهند گرفت (یا شاید تا الان هم گرفتند؟!)
ممنون میشم یکی از دوستان یک راهنمایی جامع و علمی به زبون ساده داشته باشند
اینکه اصلا فریم ورک یعنی چی؟ فرقش با کامپایلر چیه؟ چرا زبون سی native هست و سی شارپ نیست؟آیا ممنکنه سی شارپ هم روزی native حساب شه؟ جاوا کجای این ماجراست؟
همه میگن دنیا داره به سمت cross-platform میره . مگه ما غیر از C++ و فکر کنم بیسیک و دلفی زبون دیگه داریم که به درد کراس پلتفرم بخوره؟
پس مایکروسافت که اینهمه رو سی شارپ سرمایه گذاری کرده و میکنه داره به بیراهه میره؟!!!
و یا سیستم عامل های جدید شبیه اندروید که تقریبا کل بازار موبایل رو گرفته و زبون اصلی برنامه نویسیش java هست چرا اینقدر گسترش یافته؟ آیا این گسترش جاوا روی سایر سیستم ها از جمله کامپیوترها و یا embede-systems ادامه خواهد داشت و یا فقط تمرکزش روی موبایل هستش؟!
جاوا جای سی++ رو میتونه بگیره یا خیر؟ چرا؟
و خیلی سوالای دیگه که در ادامه خواهم پرسید .
امیدوارم با همکاری دوستان بحث جامع و مفیدی شکل بگیره