فقط همین قدر بگم توسط چهارتن از بهترین کرکرهایی که به شخصه دیدم تحت آموزشم(هر crackme یی که به این 4 نفر بدین 2 ساعت بعد پچش رو پس میگیرین)
که همشون این چلنج هارو رد کردن
من یاد گرفتم پیچیده ترین چیز ها بعد یه مدت تمرین مثل آب خوردن میشن که به اونجاشم میرسم.
حتی اگر پیچیده ترین کد روی زمین رو به من بدن ترس به خودم راه نمیدم چون هر کاری هم که کنن بازم قابل تحلیل و شکستنه.
همین smart assembly که خیلی ها استفاده میکنن و فکر میکنن کرک نمیشه.
این چهار نفر مثل آب خوردن درصورت استفاده از آخرین ورژن smart assembly برنامه رو راحت پچ میکنن و آموزشش رو گذاشتن یه جایی(نمیتونم بگم فردا پس فردا دوباره به هم اخطار میدن).
خراب کردن خیلی آسون تر از درست کردن یادتون باشه.
تعداد کرکر ها بمانمد که گروه گروه وارد دنیای مجازی میشن و تشنه ی crackme های پیچیده ترن.
عطش کرکر های حرفه ای رو فقط crackme های خیلی خیلی پیچیده خاموش میکنه بنابر این ترسی برای اونا وجود نداره که کرک میشه یا نمیشه.
یه جمله ی معروف هست که میگه
"کرکرها پشت کدها گیر نخواهند کرد

یا راه را خواهند دید یا راهی خواهند ساخت"
با کمی تغییر
کلا منو از حرف زدن راجب کرک تحریم کردن.
ولی بازم بگم چینی ها دوتا دیباگر قوی نوشتن یکی به assembly x86(بازم از گفتن اسمش....)
و یکی دیگه به C++ QT (بازم از گفتن اسمش....) که البته چند برنامه نویس روسی و آلمانی و فرانسوی توش همکاری کردن.(که قابل توسعه هست و سایت مرجع هم براش قرار خواهد گرفت)
از نظر من بخشی از حرفاتون درست و بخشیش غلطه.
من الان مشغول تحلیل برخی مسایل امنیتی هستم.
تواین تحلیل ها متوجه چیزهایی شدم که شخص بدون بلد بودن اسمبلی محاله بفهمه.
کرکر ها خودشون به چندین دسته تقسیم میشن چیزی که بهش هیچ وقت توجه نشده همینه.
تکنیک هاشون باهم فرق داره(به شدت هم فرق داره نه که در حد چند تا متد ساده).
ولی درکل همه ی کرکر ها سعی میکنن دربند تقسیم بندی ها نباشن و همه ی تکنیک های همدیگه رو یاد بگیرن و به هم یاد بدن.
یک کلام
ضرب المثل برای همه صادق نیست.
شما فقط یه لحظه xbox one یا xbox 360 رو بزار کنار ببین چی میشه.(واسه گیمر ها که دیگه ....)