نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: برنامه نویسی موازی در C++‎ با پردازنده های چند هسته ای، پردازنده های گرافیک و چند پردازنده ای

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

Lightbulb برنامه نویسی موازی در C++‎‎‎‎‎ با پردازنده های چندهسته ای، پردازنده های گرافیکی وچند پردازنده ای

دوستان سلام
    در این تاپیک می خوام از همه دعوت کنم که اگر مطلبی درمورد برنامه نویسی موازی در C یا C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ بلدین اینجا بذارین.
    من خودم با CUDA و OpenMP کار کردم. هرچه رو هم یاد گرفتم اینجا میذارم. شما هم هرچه می دنید دریغ نکنید

اول OepenMP:
    یک کتابخانه ست که به C و C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ اضافه می شه و می تونید با اون برنامه هاتون رو موازی کنید بطوریکه اگر چندتا پردازنده و یا یه پردازنده چند هسته ای داشته باشید همه پردازنده ها رو برای پردازش بکار بگیره.
    نحوه راه اندازیش رو Visual Studio 2010 توی این تاپیک در پست های پایین و همچنین توی این لینک گذاشتم

دوم CUDA:
    یک گسترش کوچیک از C هست که بازم بصورت کتابخانه به C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ اضافه می شه. برای استفاده از اون باید از محیط visual studio 2005 یا 2008 یا 2010 استفاده کنید. از CUDA برای اجرای برنامه روی پردازنده گرافیکی استفاده می شه. یعنی شما می تونید محاسباتتون رو بجای CPU روی پردازنده گرافیکی تون اجرا کنید.

نحوه راه اندازیش روی visual studio C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎2010 رو در پست های پایین گذاشتم همچمین توی این لینکم هست.

یه برنامه کاربرردی کوچک هم نوشتم که از این لینک می تونید ببینید البته توی پست های پایین همین تاپیک هم گذاشتم.

شما هم هرچه از برنامه نویسی موازی بلدید بگید که ما و بقیه دوستان استفاده کنیم.
    parallel programming

----------------------------------------------
    زکات علم نشر آن است. علی(ع)
    آخرین ویرایش به وسیله sibooy : سه شنبه 28 مرداد 1393 در 22:12 عصر

تاپیک های مشابه

1. برنامه نویسی موازی
    نوشته شده توسط bpzone در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 06 اردیبهشت 1395, 07:40 صبح
  2. آموزش: تازه های برنامه نویسی موازی در .NET 4.5
    نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 27 خرداد 1391, 14:23 عصر
  3. آموزش: مجموعه سورس های مربوط به برنامه نویسی موازی
    نوشته شده توسط alimanam در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1390, 23:39 عصر
  4. سوال در مورد ایجاد یک Application ساده با برنامه نویسی موازی
    نوشته شده توسط DrXoX1790 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 تیر 1389, 02:43 صبح
  5. کمک : برنامه نویسی موازی
    نوشته شده توسط nima_trade در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آذر 1383, 00:43 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •