سلام دوستان.
طبق قولی که در رابطه با قرار دادن آموزش های مربوط به "ساخت یک پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها" داده بودم این ویدئوها رو میتونید از آدرس زیر دانلود کنید.
https://barnamenevis.org/showthread.p...AA%D9%87%D8%A7
اما تصمیم گرفتم برای اینکه نظم اون تاپیک بهم نخوره، این تاپیک رو برای رسیدگی به مشکلات شما در ارتباط با این آموزش ها ایجاد کنم. برای بازدهی بیشتر این تاپیک، لطفا به موارد زیر توجه بفرمایید:
1. فقط در محدوده آموزش هایی که قرار داده میشه سوالات یا اشکالات خودتون رو مطرح بفرمایید و از پرسیدن سوالات بی ارتباط با بحث آموزش ها جدا" پرهیز کنید.
2. از گذاشتن پست هایی برای تشکر جدا" خودداری کنید. اجازه بدیم پست هایی اینجا گذاشته بشه که محتوای فنی داشته باشه.
3. لطفا از گذاشتن پست تکراری و فاقد محتوا پرهیز کنید و قبل از گذاشتن یک پست، ابتدا بقیه پست ها رو مشاهده کنید. شاید جواب سوالتون در اون پست قرار داشته باشه.
توصیه میکنم با دیدن هر ویدئو، بعد از پرسیدن سوالات و ابهامات خودتون بصورت عملی شروع به طراحی یک پروژه کنید و قدم به قدم با اموزش ها جلو بیاید(شبیه به مواردی که در آموزش ها می بینید). شک نکنید که تا شروع به نوشتن نکنید چیزی رو یاد نمیگیرید. خیلی ها هستن که اگه ازشون بپرسید میگن که ما کدها و دستورات رو بلدیم ولی نمیتونیم پروژه بنویسیم. دلیلش اینه که هیچوقت استارت کار رو بصورت عملی نزدن. تا عملی کار نکنید هرگز موفقیتی حاصل نمیشه.
یادمون نره که شرط موفقیت، فکر کردن، ایده داشتن و تلاش کردن هست.
توجه : در طول ضبط هر ویدئو اگر موردی فراموش شده که ذکر بشه، در ابتدای ویدئوی بعدی این موارد ذکر شده.
پیشاپیش از همکاری همه شما دوستان، قدردانی میکنم.