نقل قول نوشته شده توسط redflight مشاهده تاپیک
همون طور که گفتین توی فیلم اول پایگاه داده ای که توی خود ویژوال هست رو برای پروژه های کوچیک و دانشجویی مناسبه
برای پروژه های بزرگ ( خیلی خیلی خیلی بزرگ ) ما باید از خود اس کیو ال 2008 استفاده کنیم خب از چه نوعیش؟ بهترین نوعش اکسپرسه؟
سلام دوست عزیز.
ببینید ما چندین نوع Sql server داریم که در واقع Engin های sql هستند که هر کدوم از اینها برای موارد خاص خودشون استفاده میشن.
SQL Server Express Edition
SQL Server Standard Ediotion
SQL Server Developer Edition
SQL Server EnterPrise Edition
نسخه express رابط گرافیکی (management studio) رو نداره و از لحاظ یکسری امکانات هم محدودیت هایی داره، بسیار کم حجم تر از بقیه نسخه ها هست و البته رایگان هست (مطمئنا چون در ایران زندگی میکنیم کلمه "رایگان" کاملا بی مفهوم هست برای ما).
یک مدل از sql express هست که رابط گرافیکی هم داره که اصطلاحا" بهش SQL Server Express with Advanced Services گفته میشه. این هم رایگان هست ولی رابط گرافیکی رو هم داره.
درباره محدودیت های sql express اینو از msdn براتون درآوردم :
Limitations of SQL Server Express Edition
1. Number of CPUs supported
SQL Server Express uses only one CPU at a time. It can be installed on a server with multiple CPUs, but it will use only one CPU at a time.
2. Maximum memory used
SQL Server Express uses a maximum of 1 GB memory for it's data buffer. So, if your server has severaql GB memeory, SQL Server Express cannot take advantage of it.
3. Database size limit
Maximum database size is limited to 4 GB (log file size is not counted)
4. Profiler in SQL Server Express
Profiler tool is not included with SQL Server Express editions.
5. Job Scheduler
Job Scheduling service is not available with SQL Server Express.
6. Import/Export
Data import and export feature is not available with SQL Server Express.( But can be downloaded as Russell has mentioned)

از این توضیحات که بگذریم درباره سوالتون برای برنامه نویسان بهترین نسخه، همون SQL Server Developer Edition هست که البته شما می تونید نسخه Standard رو هم نصب کنید.

ببخشید یه سوال دیگه هم دارم فیلم ها رو چند روز یک بار می زارید ؟
اگر مشکل خاصی پیش نیاد فیلم ها معمولا هر 3 روز یکبار قرار میگیرن.
می شه این کارتون رو ادامه بدید؟ آخه واقعا فیلماتون خوبه من با این که یکیشو دیدم اما بی نهایت راضی ام من هزینه فوق العاده زیادی برای سی دی های اموزشی سی شارپ داده بودم و... ولی اینجوری نبودن
می شه بعد از این دوره هم دوره های دیگه رو ادامه بدید؟
ممنون
نظر لطف شماست بابت آموزش ها ولی باور بفرمایید تهیه فیلم آموزشی بسیار وقت گیر و زمانبر هست.
اینطور نیست که یک camtasia نصب کنم و شروع به ضبط کردن کنم. من حساسیت زیادی رو نسبت به مطالبی که میگم دارم. قبلش ساعت ها مطالعه کردم و از جاهای مختلف و منابع مختلف مطالعه کردم تا مطلبی رو که ارائه میکنم مفید باشه (هر چند اعتقاد دارم که هر کاری باز هم عاری از خطا و اشتباه نیست و ممکنه ایراداتی هم وجود داشته باشه).
بحث بعدی زمانی هست که بایستی برای تدوین این آموزش ها گذاشت. هر چند که من هیچگونه کار تزئینی برای این مورد انجام ندادم ولی با این وجود باز هم واقعا زمانبر هست ویرایش کردن آموزش هایی که ضبط شده.
غول بعدی در راه آموزش ها، بحث آپلود کردن ویدئوها هست. اکثر مواقع تا 3 ساعت پای سیستم میمونم تا یک فایل 60 مگی آپلود بشه. همونطور که خودتون هم میدونید آپلود کردن بسیار زمانبرتر از دانلود کردن هست.
تمام این کارها وقت و انرژی زیادی رو می طلبه که باعث میشه آدم از خیلی از کارها بیفته.
به این دلایلی که در بالا عرض کردم امکان تهیه آموزش جدید فعلا مقدور نیست و طرح و اندیشه ای هم برای این کار ندارم.
موفق باشید.