نمایش نتایج 1 تا 40 از 57

نام تاپیک: آپلود شل و جلوگیری از آن

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _

Wink آپلود شل و جلوگیری از آن

با سلام و خسته نباشید خدمت همگی دوستان گل برنامه نویس

با اجازه آقای شهرکی که قبلا صحبت شده امیدوارم که این تاپیک پاک نشه ، خواستیم یه قدم برنامه نویس های خودمون رو توی ایران بکشیم بالا .
    از مدیرای خوب سایت برنامه نویس تقاضا دارم اختلالی در این تاپیک ایجاد نکنند من و دیگر دوستان خیـــر ، آموزشی در مورد چگونگی هک کردن سایت به روش های خیلی ساده (کمی حرفه ای :ی )و نحوه جلوگیری از اون رو مطرح می کنیم .

من نیتم خیره و با توجه به سابقه ای که دارم از مدیران گل درخواست می کنم که بذارید تاپیک یه منبع آموزشی خوب از بچه های ایران باشه ، می دونم اینجا انجمن برنامه نویسی هست و اینم بدونید یک برنامه نویس خوب باید یک هکر خوب باشه تا بتونه از خودش دفاع کنه ،

دزد خوب == نگهبان خوب

چون من این راه رو یه بار رفتم و به سختی تونستم خودم رو بکشم بالا دوست دارم الکی عمر خودتون رو تلف نکنید و یک قدم خودتون رو بکشید جلو .

در مورد چگونگی آپلود شل Shell و هک سایت و نحوه جلوگیری از اون رو توسط کد php آموزش مختصر میدیم .

لطفا تقاضا هک نشه ، ممنون میشم همه چی اماده اینجا هست ، چه خوب میشد یه قسمت برای هک و امنیت در قسمت PHP داشتیم .

هدف تاپیک (خیلی مختصر ولی عمیق) :
    هک کردن سایت ، نحوه جلوگیری از هک سایت
    آپلود شل در سایت ، نحوه جلوگیری از آپلود شل در سایت
    انواع هک کردن سایت ، نحوه جلوگیری از آن
    هک شدن کاربر و نحوه جلوگیری از آن
    ....

نحوه جلوگیری فقط به زبان php و در بعضی مواقع تنظیمات سرور

بیشترین هک ها در زبان PHP اتفاق افتاده ، نه به خاطر ضعف PHP بلکه به خاطر ضعف برنامه نویس این اتفاق پیش میاد و خیلی از ارگان های دولتی رو آوردن به asp در صورتی که نمیدونن برنامه نویسشون برنامه نویس نبود ، نه تنها برنامه نویس نبود بلکه بازار کل برنامه نویس های php هم خراب میکنه .(دیگه در مورد برتری php حرف نمی زنم و وارد بحث نمیشیم)
    بارها شنیدم طرف بهم گفته آقای قربانی من با asp سایت می خوام و بعد میگه php امنیت نداره و هر چی هم می گیم حالیش نمیشه ، مقصر همون برنامه نویس php هست که هیچی حالیش نبود.
    php نرخش گرون تره به خاطر اینکه همه ی کارها رو باید برنامه نویس انجام بده و نون زحمت علمشو میخوره. هر کسی علمش بیشتر نونش بیشتر ...

خیلی از بچه ها این مدت هک میشن ، چهار تا بچه نه علم برنامه نویسی دارن نه هیچی با چند تا نرم افزار آماده سایت هک می کنن (هویج و خیار و اکانتیس و کاهو ....) و به خودشون میگن هکر !!! و برنامه نویس تازه کار که اصلا فکرش هم نمیکنه با چند تا دورک و ... که سایتش مورد حمله قرار بگیره به این در و اون در میزنه و تازه حرف های مشتری هم میوفته گردنش و هزار دردسر (خوب عزیزان من همون اول یاد بگیرید بعد سایت تحویل مشتری بدید).

بیست/ هفت/نود و دو تاپیک به صورت تستی همراه با تقاضا دوستان ایجاد کردم تا ببینیم آیا مدیران اجازه فعالیت بهم میدن تا من استارت بزنم یا خیر . (سه تا از مدیرا از این پست تشکر کنن اولین پست آموزشی زده میشه )

هدف فقط آموزش و بالا بردن سطح علمی به زبان خیلی دوستانه هست و خواهشمندم اختلال ایجاد نکنید ، درسته شوخی می کنم ولی جنبه داشته باشید ، اکثر بچه ها یا کارآموزام هستن یا دوستام یا همکارام ، آقای شهرکی هم پست های اسپم رو حذف کنید تا دسترسی به مطالب سایت راحت باشه
    ( دوستان اسپم رو بهم پیام خصوصی کنید)

پ . ن : یک هکر چو برنامه نویس نباشد هکر نیست ، برنامه نویس باید برنامه نویس باشد تا هکر برنامه نویس نباشد :ی
    آخرین ویرایش به وسیله رضا قربانی : شنبه 20 مهر 1392 در 17:11 عصر

تاپیک های مشابه

1. جلوگیری از آپلود شل توسط فایل آپلود
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1392, 16:54 عصر
  2. سوال: جلوگیری از آپلود فایل برای مشترک در wordpress
    نوشته شده توسط mohammadangizi در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1391, 00:52 صبح
  3. سوال: جلوگیری از آپلود فایل برای مشترک در wordpress
    نوشته شده توسط mohammadangizi در بخش توسعه وب (Web Development)
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1391, 00:51 صبح
  4. جلوگیری از آپلود فایل بانام تکراری
    نوشته شده توسط h.alizadeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 21 آبان 1386, 07:51 صبح
  5. جلوگیری از اجرای کد های آپلود شده در سایت
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    آخرین پست: یک شنبه 11 شهریور 1386, 11:29 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار