گناه مایکروسافت چیه ؟؟؟
یکی از بزرگترین استراتژی هایی که مایکروسافت در عرضه محصولاتش داره؛ integrate یا مجتمع کردن تمام امکانات تو یک بسته است
که این کار برای مصرف کننده نهایی مزایای زیادی داره اما در کنار این مزایا ممکنه مضراتی هم داشته باشه( مثلاً ممکنه کاربر تنبل بار بیاد و وابسته بشه، محصولاتش احتیاج به سخت افزار قوی تری داشته باشه و...)
بزرگترین سودش هم اینه که لازم نیست کاربر نیمی از عمرشو پی گشتن دنبال ابزار مورد نیازش صرف کنه، همه چیز در یک بسته مهیاست
تو استفاده از محصولات مایکروسافت دستت بازه، میتونی از ویژوال استودیو اسفاده کنی و راحت باشی و یا از یک محیط متنی ساده برای نوشتن برنامه هات استفاده کنی(انتخاب با شماست)
میتونی از محیط ویندوز با تمام زرق و برقش استفاده کنی، میتونی از command promt برای انجام کار هات بهره ببری.
من مدافع مایکروسافت نیستم، خلاصه میکنم حرفامو
به نظر بنده، در عمل مهم اینه که چه کاری رو میخوای انجام بدی و چقدر زمان برای انجامش داری.
برای تجربه کردن یا یاد گرفتن هم مایکروسافت محیط ایده آلیه، هم برای مبتدی ها و هم برای حرفه ای ها
مایکروسافت شرکت قدرتمندیه و از شاخه شاخه شدن خیلی از چیز ها جلوگیری میکنه، من این کارشو واقعاً دوست دارم
اما برای کسانی که طرفدار متن باز هستن هم احترام قائلم و امیدوارم به هدف والاشون برسن و روزی برسه که شاهد این همه وابستگی بی مورد نباشیم.
از همه دوستان به خاطر نظرات خوبشون تشکر میکنم، همه حرفاتونو خوندم
متشکرم