سلام به همه دوستان.
بعد از روزها پیگیری و خوردن قرص اعصاب و نبودن منابع کافی فارسی،با پشت کارم و به لطف زبان دست و پا شکسته خودم بالاخره تونستم یک برنامه برای نمایش نقشه های گوگل بنویسم.به دلیل اینکه خودم تقریبا نابود شدم سر این مسئله تصمیم گرفتم این مطلب رو به اشتراک بذارم و از اول این کار رو براتون بنویسم تا لحظه ی آخر که نقشه رو می بینید.امیدوارم که این تاپیک مشکل شما رو حل کنه.

در این آموزش فرض می کنیم که برنامه نویس حداقل توانایی لازم رو برای ساختن و اجرا کردن یک برنامه ساده اندروید دارد.

تمام کدهای نوشته شده در این آموزش با برنامه های زیر است:
Android SDK Manager 22.6.3

Eclipse Juno 4.2.1

ADT Plugin 22.6.3

موارد مورد نیاز برای نقشه گوگل:
1)Google Play Services در Android SDK Manager
2)دریافت API Key برای برنامه جهت استفاده از نقشه گوگل
3)یک گوشی که USB Debuging آن فعال شده باشد تا بتوان برنامه خود را بر روی آن تست کرد
4)Google Play Service بر روی گوشی

مراحل انجام کار

1) نصب Google Play Services بر روی Android SDK
برای نصب Google Play Services ابتدا SDK Manager خود را باز کنید.پس از بازکردن SDK لیستی از API ها و ابزار ها و.... نصب شده نشان داده می شود.در این لیست حتی مواردی که نصب نشده است را نیز می توانید مشاهده کنید.عکس زیر موارد فوق را نشان می دهد.

توضیح:چنانچه پس از باز کردن SDK برنامه های نصب نشده را مشاهده نکردید و با خطای ......Failed to fetch URL http://dl-ssl.google.com روبرو شدید نگران نباشید.دلیل این امر این است که شرکت گوگل کشور ایران را تحریم کرده است.پس می توانید به روش خودتان این مشکل تحریم رو برطرف کنید.

همانطور که در شکل نیز نشان داده شده است به قسمت Extras رفته و تیک گزینه Google Play Services را برنید.سپس Install xx Packages... را بزنید و تیک Accept License رو بزنید و نهایتا Install رو کیلیک کنید.مدتی طول می کشه تا نصب بشه.پس صبور باشید.

Google Play Services پس از نصب در آدرس زیر قرار دارد :
SDK-Directory\extras\google\google_play_services\libpr oject\google-play-services_lib

بعد از نصب کامل Google Play Services بر روی SDK Manager حالا باید Google Play Services رو به Eclipse منتقل کنیم تا بتونیم به عنوان کتابخانه در برنامه های خودمون مورد استفاده قرار بدیم.
برای اینکار Eclipse رو باز کرده و مطابق زیر اقدام کنید:
File > Impoert... >Android > Existing Android Code Into Workspace
...Click Browse

پس از این کار باید google-play-services_lib در لیست پروژه های شما در قسمت Package Explorer نشان داده شود.

مرحله اول تمام شد و منم خسته شدم.انشا... در پست های بعدی ادامه مطلب رو قراد می دم.