سلام دوستان،

همانطور که مطلع هستید فریمورک کامل و جامعی برای طراحی سایت در بخش کلاینت وجود ندارد البته فریمورک هایی هستند مثل بوت استرپ و ... ولی هر کدوم نواقصی دارن و بسیاری از نیازهای کاربران رو فراهم نمیکنن به همین خاطر بنده حدود 1ماه (کمتر) هستش که شروع به نوشتن فریمورک کرده ام البته با توجه به اینکه بصورت پاره وقت روش کار میکنم پیشرفتش کند هستش ولی سعی دارم از کیفیت بسیار بالای برخودار باشه، در زیر به بخشی از خصوصیات و امکاناتش اشاره میکنم.
ابتدا این رو بگم که قرار نیست همه قسمتهای این فریمورک از صفر نوشته بشه در برخی از بخش ها از کتابخانه ها یا اسکریپت های اماده که کیفیت بالایی دارن و نیازها رو بخوبی برآورده میکنن استفاده خواهد شد. از بهترین قسمتهای فریمورکهای دیگر الگو گرفته خواهد شد تا فریمورکی کامل و جامعی ایجاد شود.
برخی از امکانات و ویژگی ها:

• گرید بندی 24 ستونه و حرفه ای جهت پوشش اغلب نیازها
  • کلاسهای متعدد و پرکاربرد برای راحتی طراح و استفاده کنندگان و جلوگیری از نوشتن css اضافه و اتلاف وقت
  • امکان ریسپانسیو سازی بصورت بسیار ساده در کمترین زمان
  • درگیری کمتر طراح با کدهای جاوا اسکریپت و جایگزین آن استفاده از class و attribute های دیگر
  • دارای نسخه کامل rtl و ltr
  • تعویض حالت rtl و ltr فقط با تغییر فایل استایل (بدون نیاز به تغییر کلاس ها و کدهای html و css) برای سایتهای چند زبانه
  • اعتبارسنجی حرفه ای و کامل فرم ها
  • ادیتور متن سفارشی شده (با استفاده از ادیتور های آماده)
  • اسلایدشو حرفه ای (با استفاده از پلاگین های آماده)
  • سفارشی شده ی پلاگین های jQueryUI و راحتر نمودن استفاده از آنها
  • امکان ساخت سایتهای تک صفحه ای و ریسپانسیو در کمترین زمان
  • از مهمترین ویژگی این فریمورک استفاده راحت و بسیار ساده آن خواهد بود
  • و ...

البته فکری دارم که در آینده یک برنامه WYSIWYG براش نوشته بشه و طراحی رو بسیار راحت و بدون دردسر کنه.

هدف از ایجاد این تاپیک اینه که شما پیشنهادهاتون رو اینجا بفرمایید اگه امکانات خاصی مدنظر دارید یا ویژگیهای برتر یه فریمورک یا ... رو مدنظر دارید بفرمایید تا اعمال بشه من هم سعی میکنم با پیشرفت کار امکانات رو اینجا توضیح بدم تا در مورد نظر بدید.