یه چیزی که هنوزم با صحبت هاتون نمیتونم درک کنم اینه که چرا میگید متن باز؟من پست های این تاپیک رو هم میخوندم دیدم با خیلی از افراد سر این قضیه بحث کرده بودید.شما تنها چیزی که از متن باز میخواید اینه بقیه بیان توی توسعه کمک کنند تا بدون هزینه پروژه پیشرفت کنه و همه از سودش استفاده کنند اما ساده ترین اصولش رو رعایت نمیکنید
آخه وقتی پروژه "مخفی" هست و قراره بیاد بیرون "ثبت" بشه که اصن کاملا متناقض با قضیه متن باز هست.
البته تنها هدفم از این صحبت ها اینه دوست دارم در مورد شکست پروژه ها در ایران تحقیق کنم ، مخصوصا از نوع متن باز
با سلام ..
اینجا ایرانه ... ایران رو که میدونید چه خبره ...
در ایران دزدی از نوع نرم افزار شایع ترین و عادی ترین نوع هست ... حتی متن باز ترین پروژه های هم صاحب دارن ... صاحب متن باز ترین پروژه ها هم توسعه دهندگانش هستند
قرار بود گواهی نامه ی سورس باز بودن آنتی ویروس کلا فرق کنه .... مثل مایکروساف که لایسنس متن باز فقط خاندنی داده یا لینوکس که ویرایش و استفاده و ... داده
نیاز نسیت در مورد گواهی نامه ها بگم(جستجو کنید)

ما میخاستیم پروژه متن باز باشه اما بعد از ثبتش (در واقع امید داشتیم به نهاد های دولتی اراعه بدیم و اون ها پشتیبانی کنند ...)
این امکان پذیر نبود ترس ما از این بود افرادی پروژه رو به اسم خودشون ثبت کنند و به حالت تجاری در بیارن ... این ترس ما رو مجبور به مخفی کاری کرد .
تمام کسانی که به سورس دسترسی داشتند شناسایی کامل شده بودن و متاهد به حفظ قوانین بودن ...