نمایش نتایج 1 تا 40 از 108

نام تاپیک: استفاده از برنامه های .net بدون framework

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    خوب پس فعلا ما تمرکز رو روی دات نت 2 بذاریم ؛ من میگم وجود چه فایلهایی برای اجرای یک برنامه که در دات نت نوشته شده لازمه ؛ غیر از DLLهایی که به رفرنس اضافه شدن و با اونا کاری نداریم اون DLL های عمومی رو کسی لیستش رو داره ؟
    بخشید آقای زواری من این پست رو متوجه نشده بودم.
    توی .NET هیچ DLL ای وجود نداره که نشه بدون اوون برنامه نوشت (البته این در مورد DLL هایی که برای اجرای برنامه لازمه مثل MSCorEE.dll و یا فایلهای مربوط به CLR و یا ... صادق نیست).
    مهمترین DLL ای که برنامه به اوون احتایج داره فایل mscorlib.dll است که نیم اسپیس System و چند تا نیم اسپیس دیگه توی اوون هستند. اگه همه ی دستورات using رو از بالای برنامه پاک کنید باز هم این فایل موقع کامپایل به برنامه اضافه می شه. برای اینکه این فایل اضافه نشه باید موقع کامپایل از سوییچ nostdlib استفاده کنید.

Run anywhere: Native x86 executable generation allows your .NET application to run anywhere, with or without the Framework. (Windows 9x and NT4 targets not supported
    بهتره تا جایی که ممکنه از فریم ورک استفاده کنیم، مگه اینکه دیگه واقعا ضروری باشه، چون به این ترتیب کدی که ایجاد می کنیم همون کد unmanaged میشه و کلا CLR رو کنار زدیم.
    آخرین ویرایش به وسیله omid_Ahmadi : جمعه 11 فروردین 1385 در 20:13 عصر

تاپیک های مشابه

1. Net Compact Framework Net Framework
    نوشته شده توسط manitack در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 آذر 1386, 06:34 صبح
  2. طرح دیدگاه ها در خصوص Net FrameWork.
    نوشته شده توسط sm در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 اردیبهشت 1386, 19:43 عصر
  3. اجرای بدون framework
    نوشته شده توسط BitMap در بخش C#‎‎