سلام دوستان خسته نباشید
تازه شروع کردم رو یه پروژه دارم کار میکنم برای تقویم شمسی یه فرم طراحی کردم که تقویم شمسی رو مثل یه تقویم برمیگردونه
شما تو این فرم قابلیت انتخاب ماه و سال رو دارید که روزهای متناظر با اون رو تو لیست پر میکنه
از بابت اینکه درست نشون میده یا نه خیالتون راحت باشه چون از کتابخونه های خود دات نت استفاده کردم
مگه اینکه دات نت کتابخونه PersianCalender ش اشتباه باشه
تبدیل به DLL کردم میزارم برا دوستانی که با تقویم شمسی مشکل دارن امیدوارم به دردشون بخوره
حتما اساتید بهتر از من میدونن که برا استفاده از dll میتونن اونو تو رفرنس پروژه اضافه کنید
بعد از اضافه کردن هم کد زیر رو هرجا که خواستید تقویم شمسی رو داشته باشید استفاده کنید
BPersianCalender.shamsiCalander shamsi = new BPersianCalender.PCalander().getshamsiCalander();
کلاس BPersianCalender.shamsiCalander دوتا Property داره به نامهای ShamsiDate و MiladiDate که بعد از اینکه تقویم رو باز کردید و یک روز رو انتخاب کردید مقدار شمسی و میلادی رو به ترتیب برمیگردونن
مثلا من یه button دارم و یه textBox میخوام کلیک کنم و تقویم باز بشه و یک روز رو انتخاب کنم و معادل اون رو تو TextBox برام نشون بده از کد زیر استفاده میکنم
private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
BPersianCalender.shamsiCalander shamsi = new BPersianCalender.PCalander().getshamsiCalander();
TextBox1.Text = shamsi.ShamsiDate;
}
نوع ShamsiDate به صورت رشته است و MiladiDate هم DateTime
BPersianCalender.png
امیدوارم به درد دوستان بخوره و ازش استفاده کنن
راستی نظر یادتون نره
لایسنس:صلوات بر محمد و آل محمد
اگه کسی سورس هم خواست بگه تا براش بدم