-
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 22:00 عصر
کاربر دائمی
شما باید مدرک mcsd بگیرید این مدرک دارای دونوع است C#track یا vb track که ظاهرا شما به #C آن علاقه دارید . این مدارک یکم گرانند در تهران من موسسه کهکشان رو پیشنهاد می کنم . زبان شما باید توپ باشه تستهای داره 6-5 جوابی و هر سوال گاهی تا 10 خط هم میرسه شما باید هر دوره رو بلد باشید و با فاصله امتحان بدید .
آزمون 315-70 : طراحی، برنامه نویسی و اجرای برنامه های کاربردی تحت ویندوز با استفاده از مایکروسافت ویژوال سی.شارپ و مایکروسافت ویژوال استدیو دات.نت (Developing and Implementing Web Applications with Microsoft Visual C#™ .NET and Microsoft Visual Studio .NET)
آزمون 316-70 : طراحی، برنامه نویسی و اجرای برنامه های کاربردی تحت وب با استفاده از مایکروسافت ویژوال سی.شارپ و مایکروسافت ویژوال استدیو دات.نت (Developing and Implementing Windows-based Applications with Microsoft Visual C# .NET and Microsoft Visual Studio .NET)
آزمون 320-70 : برنامه نویسی سرویسهای وب XML و اجزاء سرورإ با استفاده از مایکروسافت ویژوال سی.شارپ و مایکروسافت دات.نت فریم ورک (Developing XML Web Services and Server Components with Microsoft Visual C# and the Microsoft .NET Framework)
آزمون 300-70 : آنالیز الزامات و نیازهای برنامه و ارائه جزئیات راهکارهای آن در مایکروسافت دات.نت (Analyzing Requirements and Defining Microsoft .NET Solution Architectures)
::. امتحان اختیاری (١ امتحان لازم است):
آزمون 340-70 : طراحی و اجرای امنیت برای نرم افزارها با استفاده از مایکروسافت ویژوال سی.شارپ دات.نت (Implementing Security for Applications with Microsoft Visual C# .NET
هر امتحان حدود 300 هزار تومان . وقتی همه رو بگیری دیگه نور علی نور میشه . و خیلی خلاصه خوبه . دیگه بگو چی می خواهی تا برات بگم . من تا اومدم این مدرک رو بگیرم گریم در اومد و کلی هم پول دادم
آخرین ویرایش به وسیله ali_kolahdoozan : شنبه 09 اردیبهشت 1385 در 22:02 عصر
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت