نمایش نتایج 1 تا 40 از 164

نام تاپیک: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر تازه وارد آواتار bobSilon
    محل زندگی
    مشــــــهد

نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

سلام خدمت جناب سیف زاده و سایر عزیزان.
    قبل از هر چیز از آقای سیف زاده تشکر خیلی خیلی فراوان دارم که حاصل زحماتش که کار واقعاً با کیفیتی هستش رو به رایگان در اختیار همه گزاشتن. ایشاا... همیشه سلامت و موفق باشی جناب سیف زاده.

و اما مشکلی که حین کار با vagrant برام پیش اومد این بود که موقع vagrant up با ارور زیر مواجه شدم:
    vagrantErrStderr.jpg
    البته بار اول دستور به خوبی کار کرد و ماشین اجرا شد، اما بعدش سیستم خاموش کردم و دفعه های بعدی با خطا مواجه شدم. بعد از کلی جستجو، تو issue های گیتهاب همین پروژه، راه حل رو پیدا کردم.
    فقط بگم که اون ip که برای نمونه گزاشته اونجا احتمالاً کار نکنه. آی پی که میخواید تو تنظیمات vagrant بزارید، باید تو رنج ip ای باشه که تو فایل vagrant تعریف کردید. مثلا تو فیلم آقای سیف زاده ip پیش فرض رو گذاشتن "192.168.33.10" که ما میتونیم تو تنظیمات vagrant از آی پی "192.168.33.1" استفاده کنیم.

من حتی vagrant و virtualbox + کلیدهای رجیستریشون رو کامل پاک کردم اما بازم پابرجا بود که نهایتا از این راه درست شد.
    ویندوزم هم windows 8.1 x64 هست.
    آخرین ویرایش به وسیله bobSilon : شنبه 21 شهریور 1394 در 17:02 عصر دلیل: اضافه کردن نسخه ویندوز

تاپیک های مشابه

1. مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms
    نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده در بخش CodeIgniter
    پاسخ: 239
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1402, 13:35 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آبان 1393, 20:28 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 شهریور 1393, 11:45 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید