نقل قول نوشته شده توسط حسین.کاظمی مشاهده تاپیک
دوست عزیزم جناب آقای گلبافان خیلی خیلی زحمت کشیدی که جوابمو دادی. کمال تشکر را دارم.

من حقیقتش حدود 7الی 8 ساله دارم برنامه نویسی میکنم ولی متاسفانه برنامه هایم برای شرکتهایی است که اصلاً توجهی به زیبایی و رنگ و لعاب برنامه نمی کنند(خب چون یه عده سن بالا کارمند اونجاند که بزور و اجبار کار با کامپیوتر را بهشون یاد دادندچون می خاند از سنتی ببرنشون روبه مدرن ) بیشتر کارایی براشون مهمه وهمین امر باعث شده که منم زیاد نرم سراغ کامپوننت ها و زیباسازی نرم افزارهام و بیشتر وقتم را کد نویسی گرفته!!!! حتی چندین بار هم شده که با مدیران و مسئولین مربوطه شرکت ها هم صحبت کردم و چند نمونه کار زیبا که با کامپوننت انجام دادم نشونشون دادم ولی متاسفانه جواب منفی گرفتم و.......
** تا اینکه چند روز پیش خودم از صفحه لاگین و اسپلش یکی از نرم افزارهایی که واسه یک شرکت نوشتم خسته شدم و تغییرش دادم اونم صبح اول وقت قبل از اینکه کارمندای شرکت بیاند

خودمم باورم نمیشد همون صبح ساعت هفت و بیست 5نفر زنگم زدند و از این دوصفحه ایی که تغییر کرده بود تعریف و ذوق کردند
اینجا بود که گفتم بد نیست که از این ببعدم برم سراغ زیبا سازی نرم افزارهام.!!!!!
خب در اولین قدمی که به ذهنم رسید اینه که من بیشتر با فرم ها سروکاردارم پس اول بیام فرم هامو سفارشی کنم به سبک و سلیقه خودم یا کارفرما!!!! بعد تکست باکس ها، باتن ها و دست آخرهم دیتا گرید(مثل گریدی که دوست خوبمون جناب آقای winner1 طراحی کردند).

ممنون میشم که در زیبا سازی و سفارشی کردن این چند کنترل ها راهنماییم کنید!!!

باتشکر از همگی
رفیق عالیه باید همیشه این رو بدونیم قبل از پول و مشتری جیزیه که از ما بوجود میاد و باید انسان از ساختهاش احساس غرور کنه پول میاد و میره