نقل قول نوشته شده توسط zidanerfan مشاهده تاپیک
طراحی تخت خیلی هم دلنشین و جذابه Material Design رو ببینید چه یه برنامه نویسی باشی چه یه کارگر مجذوبش میشی چون علاوه بر رنگبندی طراحیش فوق العاده زیباست و یه جوریه که آدم جذبش میشه خودم هر روز کاریم با گوشیم ندارم منو هارو باز میکنم به طراحی ها زیبا و رنگبندی بی نظیرش نگاه میکنم :D ، شما چه تو وب چه تو برنامه ویندوزی از طراحی فلت استفاده کنید یه جوری که رنگبندیش جذاب باشه مطمئن باش نظر مشتری رو هم جلب میکنه ، طراحی تخت وقتی خسته کننده میشه که برنامه نویس نمیدونه چجوری رنگ هارو در کنار هم قرار بده ، پس مشکل طراحی تخت نیست که خسته کننده است مشکل من و شما هستیم که با رنگبندی و طراحی گرافیک UX,UI آشنایی زیادی نداریم بنظر من برنامه نویس حتما باید در کنار برنامه نویسی تا حدی گرافیست هم باشه ...
درسته منم طبق گفته دوستمون که در مورد گوشه باتن ها گفته بودن، به چیزی که فرمودید فکر کردم، اگر طراحی اصولی باشه واقعاً کاربر براش مهم نیست که این طراحی فلت هست یا گوشه باتن گرده یا نیست اصلاً با اسم فلت هم شاید آشنا نباشه، کارایی و زیبایی برای کاربر مهمه. و اینکه ما نمیتونیم درست طراحی کنیم از مطالعه کم هست و استفاده از رنگهای نامناسب که کاربر رو خسته میکنه بنابراین مشکل از طراحی تخت یا متریال نیست مشکل از طراحه. به قول حافظ: تو خود حجاب خودی حافظ، از میان برخیز.

در مورد رنگها در پست آخرت هم باهات موافقم یا حداقل به این سادگی نیست که با دیدن نمونه در اینترنت بشه به این بحث مسلط شد مگر اینکه دقت بالا و تجربه زیاد داشته باشی.