سلام دوستان عزیز.
بنده یک دیتا گرید دارم که مقداربدهی و طلبکاری و نام مشتری را از بانک دریافت میکنه. که من میخوام 2 فیلد مانده حساب و وضعیت که در جدول مربوطه نیست و به این دیتا گرید اضافه کنم. و میخوام محاسبات زیر روی آن انجام بشه:
اگر در سطر 1 مبلغ بدهی بزرگتر از صفر باشه و بستانکاری مساوی صفر باشه مانده حساب مبلغ بدهکاری رو نشان دهد یا به نحوی منها بشن. و وضعیت بدهکار را نشان بدهد.
و یا اگر در سطر 1 مبلغ بدهکاری صفر و بستانکاری بیشتر از صفر باشد مانده حساب مبلغ بستانکاری را نشان بدهد و وضعیت بستانکار را نشان بدهد.
و برای سطر های بعدی محاسبات به صورت زیر باشد.
اگر در سطر 2 بدهکاری بزرگتر از صفر باشد و بستانکاری صفر باشد.مانده حساب سطر 1 با بدهکاری سطر 2 جمع میشود. و مبلغ در مانده حساب سطر 2نمایش میدهد و وضعیت اگرمنفی شد بستانکار و اگر مثبت شد بدهکار را نشان میدهد.
یا اگر در سطر 2 بستانکاری بزرگتر از صفر باشد و بدهکاری صفر باشد.مانده حساب سطر 1 از بستانکاری سطر2 کم میشود. و مبلغ در مانده حساب سطر 2نمایش میدهد و وضعیت اگرمنفی شد بستانکار و اگر مثبت شد بدهکار را نشان میدهد.
و در سطر 3مانده حساب سطر 2 از اینها کم میشود یا جمع میشود.
وبه همین ترتیب در سطرهای بعد تا بی نهایت ادامه میدهیم.
مثال:
ردیف نام مشتری مبلغ بدهی مبلغ بستانکاری مانده حساب وضعیت
1 علی 10 0 10 بدهکار
2 علی 10 0 20 بدهکار
3 علی 10 0 30 بدهکار
4 علی 0 10 20 بدهکار
5 علی 0 10 10 بدهکار
6 علی 0 20 10- بستانکار
7 علی 0 5 15- بستانکار
8 علی 5 0 10- بدهکار
...
....
....
و به همین ترتیب ادامه میدهیم.
نکته :من نمیخوام که دو فیلد مانده حساب و وضعیت رو به جدولم اضافه کنم.میخوام سمت سی شارپ به دیتاگرید اضافه کنم.
پیشاپیش ازهمه سپاسگذارم.
لطفا نمونه کد بزارین فقط.چون پس فردا باید تحویل بدم.ممنونم