نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: فریز شدن برنامه بعد از import کردن 20 هزار تا رکورد

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

فریز شدن برنامه بعد از import کردن 20 هزار تا رکورد

داستان کلی!
    سلام - من 1دونه مپ + 2 تا چارت ( هر کدوم حاوی 1 دونه series ) + یک چارت ( حاوی 13تا series ) + یه سری Label داریم.
    حالا میخوام داده هامو به صورت آنلاین ( دستگاه به pc وصله ) و یا آفلاین ( فایل رکورد رو دارم ) نمایش بدم که خب
    در حالت آفلاین ( خوندن 20 هزار تا رکورد از فایل و اضافه کردن به مپ و چارت ها - هر رکورد هم حدود 25 تا داده مختلف داره! ) که خب مشکل فریز شدن دارم. ( یعنی تا زمانی که عملیات به پایان نرسه - برنامه فریز میشه )
    در حالت آنلاین : داده به چارت و مپ اضافه میشه ولی از یه تعداد رکورد به بعد ( 400 تا مثلا ) برنامه کم کم سرعتش کم میشه و بعضی قسمتا ( label ها ) که برا بحث مانیتورینگ هستند دیگه مقدارشون رفرش نمیشه، خود چارت هم هر بار که داده بهش اضافه میشه یه لحظه وقفه میخوره و بعد بقیه داده ها اضافه میشه بهش، از یه تعداد رکورد به بعد که کلا حالت هنگی ایجاد میشه تو برنامه.

------------------------------------------------------------

مشکل فعلی من

برا حالت آفلاین من توقع دارم وقتی فایل رکورد رو import کردم تو نرم افزار، چارت ها و مپ ابتدا کلیر بشن، بعد دونه دونه داده ها که به چارت و مپ اضافه میشن رو بتونم ببینم و بین صفحات مختلف برنامه جابجا بشم و حتی برنامه رو minimise کنم!!! یا رو صفحه نمایش برنامه رو جابجا کنم!! ---> ولی در عمل برنامه فریز میشه و حدود 30-60 ثانیه باید صب کنم تا فریز تموم بشه و اطلاعات به مپ و چارت ها اضافه بشه. ( در طول این مدت برنامه فریز هستش )

من حتی از BackgroundWorker هم استفاده کردم ولی مشکل حل نشد ( باز همون مشکل رو داشتم )، حالا نمیدونم من اشتباه استفاده میکردم از BackgroundWorker یا باید روش دیگه ای رو پیش بگیرم.

ممنون میشم دوستان راه حل این مشکل رو بگن.

------------------------------------------------------------

روشهایی که به ذهنم میرسه

الان روش درست چیه؟ موارد زیر به ذهنم میرسه - نمیدونم روش درستی هستند نیستند، بهترین روشن - بدترین روشن... نمیدونم جدا.
    1) خوندن رکورد از فایل text و ذخیره کردنش در دیتابیس ---> خوندن دیتابیس و اد کردن رکورد در چارت.
    1.1) خوندن تمام رکوردها از text و ذخیره کردنشون در دیتابیس، که میشه به کمک BackgroundWorker انجامش داد، یوزر هم هیچ حالت فریز(هنگ) شدنی احساس نمیکنه و بعد میایم از دیتابیس رکورد هارو میخونیم و اد میکنیم تو چارت.
    1.2) خوندن تمام رکرودها از text و ذخیره در یه متغییر از نوع DataTable ( که خب بازم این قسمت به کمک BackgroundWorker انجام میشه ) و بعد میایم متغیر فوق رو به عنوان منبع داده به چارت میدیم :
    chart.DataSource = dataTable;

2) خوندن رکورد از فایل و اد کردن مستقیم در چارت ( کاری که من الان میکنم )
    آخرین ویرایش به وسیله md3848 : چهارشنبه 06 فروردین 1399 در 17:23 عصر

تاپیک های مشابه

1. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 06 تیر 1396, 21:52 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 02 آبان 1394, 10:33 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1394, 00:30 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1392, 16:24 عصر
  5. مشکل در import کردن import javax.bluetooth
    نوشته شده توسط alireza323 در بخش برنامه‌نویسی جاوا