سلام دوستان و اساتید گرامی
شرکت پارس گرین برای ارسال پیامک با استفاده از وب سرویس برای همه زبانهای برنامه نویسی بجز اکسس راهکار همراه با مثال ارائه کرده است
با استفاده از DLL این شرکت و وارد کردن ان در ویژوال استودیو براحتی با کد مربوط پیامک ارسال می شود. من سعی کردم کلاس های این فایل را با استفاده از اکسس 2003 به اکسس وارد کنم. در فرم برنامه می توان کلاس های مختلف برنامه را صدا و دستور مورد نظر را اجرا کرد
در هر صورت به جز دستور wsm_GetCredit که اعتبار باقی مانده را نشان می دهم موفق نشدم دستور دیگری را اجرا کنم.
مهمترین گزینه کار با وب سرویس امضا دیجیتال شرکت می باشد که هریک از کاربران عضو آن را در سایت تولید و در نرم افزار استفاده می کنند
با توجه به اینکه به نظر می رسد باید برای بکارگیری این وب سرویس در اکسس هم راهکاری باشد( جدا از اینکه از DLL فقط می توان تحت برنامه های دات نت استفاده کرد) ممنون خواهم شد اساتید محترم کمک نمایند بر این مشکل فائق شویم
توضیح : در فرم ضمیمه کدهایی که خودم نوشته ام جواب نمی دهد- و کدهای دات نت که کاملا صحیح و درست می باشد ( مطابق لینک راهنمای داخل کدها) در کنار هم آورده شده اند
شایان ذکر است به جهت اختصاصی بودن امضا دیجیتال امضا داخل برنامه نادرست بوده و درصورتی که هریک از عزیزان و اساتید برای تست دستورات لازم ببیند امضا را برای آنها ارسال خواهم کرد
با تشکر فراوان