سلام به دوستان
یک فایل فرضی داریم و روی فرم هم عناصر فرضی هستند و دلیل داره که روی فرم قرارداده شده اند
به دو روش خروجی اکسل میگیریم-در هر دو روش خروجی فایل یکسان است
می خواهیم موارد ذیل در فایل خروجی اعمال شود
1-نام هدر ستون های اکسل مطابق با لیبل قسمت دیتیل فرم باشد-الان نام فیلد رو میزنه
2-روی هدر فرم اکسس یک کومبو باکس و 4 تکست باکس قراردارد که این ها هم به فایل اکسل منقل میشود که میخواهیم این موارد منتقل نشود و فقط لیبل های مربوط به قسمت دیتیل منتقل شود--برای استفاده از نام فارسی هدر در اکسل
3-فایل خروجی ایجاد شده دارای شماره بندی 1-2-3 ....باشد و روی فایل قبلی کپی نشود و فایل ایجاد شده قبلی از بین نرود
4-میخواهیم کاربر بتواند مسیر ذخیره فایل اکسل را قبل از ایجاد انتخاب کند ...و این مسیر در فایل بخاطر سپرده شود
توضیح :
نمیخواهیم از گزارش یا کوئری استفاده کنیم
از هر کدام از روش های ساخت خروجی که میخواهید میتوانید استفاده کنید فرقی ندارد...
اضافه کردن فیلد به جداول و یا ایجاد جدول بلامانع است
فرم در حالت CONTINUOUS FORM قرارداد و قابل تغییر نیست
در صورت نیاز میتوانید کنترل خاصی را در قسمت هدر اضافه نمایید و یا از کنترل های موجود استفاده نمایید
ببخشید تعداد سئوالات زیاد شد سعی کردم مجموعه کاملی باشه که 4 مورد مهم رو در تهیه خروجی از روی فرم در بر بگیره
منابع خارجی رو جستجوی کردم بیشتر بحث سر اینه که کنترل ها را قبل از خروجی از حالت VISIBLE خارج کنیم که من سعی کردم جواب نداد...
مواردی که در کار من باهاش برخوردم این موارد بود اگر مورد دیگری به ذهن شما میرسد که در بهتر شدن این تاپیک کمک می کند بسیار ممنون میشم نظرات رو به اشتراک بزارید ....
.سپاس از شما...
https://s16.picofile.com/file/841937...xport.rar.html