با سلام
ASP.Net Core آیا با .Net Core تفاوتی دارد - آیا در آگهی سایتهای کاریابی که نوشته .Net Core همان منظور ASP.Net Core است. من کتاب ASP.NET Core in Action, را اندکی خوانده ام، و متوجه شده ام .Net Core یک تکنولوژی هست، که اطلاعات را از سرور به کلاینت (یا بر عکس آن) با فرمت JSon می فرستد، و در همین کتاب یک فصل برای حالت ASP.Net اختصاص داده که صفحات وب (وب فرم) را به سمت کلاینت می فرستد، و منتظر جواب کلاینت می نشیند (اسم این تکنولوژی را نیز گذاشته Generating_HTML_with_Razor_Pages_and_MVCCreating_a _website_with_Razor_Pages
Mapping_URLs_to_Razor_Pages_using_routin) من این تکنولوژی ها را نخوانده ام، منتهی چون به تکنولوژی ASP.Net Web Form آشنا هستم، این سه سرفصل که در یکی دو خط قبل نام بردم، می دانم ASP.Net (web Form) ارسال اطلاعات بین سرور IIS و کلاینت وب Browser الست، و بدین ترتیب هر جا ما ASP نام می بریم، ارسال/دریافت اطلاعات بین سرور/کلاینت، بصورت صفحات وب می باشد.
منتهی سئوال من این است که آیا .Net Core همان منظور ASP.Net Core است، یا چیزی جداگانه آن است.
ضمنا اگر تکنولوؤی .Net Core با ASP.Net Core متفاوت است، چه کتابی برای خالص .Net Core (انگلیسی یا فارسی فرق نمی کند) وجود دارد، که ما را به مسیر درست هدایت کند. (ضمنا من هنوز معنای Back End و Front End را نمی دانم، هر چند که اندکی فکر می کنم، Back End همان لایه Business و Logic و لایه DB ما می باشد، و Front End لایه شل و پوسته ما می باشد)
متشکرم - بزرگمهر