-
شنبه 02 دی 1385, 08:08 صبح
کاربر دائمی
حق انتقاد
سلام به همه .
تازگیها شاهد چیزهای خوبی در این فروم نیستیم . این برای همه اونهایی که واقع فکر میکنند اینجا از بهترینها هستش نگران کننده است . من این مطلب رو برای اینجا (برنامه نویس) نوشتم چون بهش علاقه دارم .
گاهی اعتراض هایی نسبت به برنامه نویس میشه که البته همه اونها بجا نیست ولی به نظر ادمینها که مسئولیت اداره اینجا رو دارند ، کمی تغییر در سیاست و شاید قوانین ، بهتر نیست ؟
اینکه مثلا یک روز حامد جلیلی میاد و یک تاپیک اعتراضی میزنه ، درسته که لحنش بد بوده اما از همون عنوانش هم میشه فهمید که به اینجا علاقه داشته و شاید علت عصبانیت او محروم شدن از این فروم بوده (به خاطر مشکلاتی که اون موقع با سرور داشتیم) .
تا حالا چندین بار توی تاپیک های مختلف ، این رو مطرح کردیم (هم کاربرها و هم ادمینها) که برنامه نویس سایت آقای کرامتی یا سایت شخص خاص دیگه ای نیست . پس من (به عنوان یک کاربر) هم باید سعی کنم کمک کنم به بهتر شدنش (با فعالیت مثبت) هم باید این اجازه را داشته باشم که به گاهی نسبت به اونچه که فکر میکنم درست نیست ، اعتراض کنم!
اینکه گاهی به اعتراض بعضی از کاربرها اینطور پاسخ داده میشه که شما دارید مجانی ، از امکانات اینجا استفاده میکنید ، نتیجه ای جز دلسرد شدن اون کاربر نداره .
امروز دیدم زیر عنوان یکی از کابرهای فعال و خوب اینجا , عنوان " اخراج شده " خورده . قصدم طرفداری کردن از کسی نیست . اما معتقدم که این شیوه درست برخورد با کابران معترض نیست .
نمی دونم شاید همین تاپیک هم حذف بشه و هیچکس غیر از خود ادمینها اون رو نخونه . به هر حال من قصدم کمک به رونق بیشتر اینجاست . اینجا نه به عنوان سایت شما . جایی که من بهش علاقه مندم و حیفم میاد که ازش استفاده نکنم .
امیدوارم حرفم اثر مثبت داشته باشه .
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت