حالا متوجه شدم. منظور شما رقابتهای بازاریابی هست. خوب، این تا حدود زیادی طبیعی هست و کاریش نمیشه کرد. مثلا اون برنامه نویسی که داره برنامه حسابداریش رو 5 هزارتومن میفروشه، ممکنه در حال قربانی کردن این برنامه و بدست آوردن بازار برای کارهای بعدیش باشه یا یه جور فکر اقتصادی دیگه (مثل همون هزینه پشتیبانی) کرده باشه و واقعا اون 5 هزار تومن هم پول رایت CD باشه.
مایکروسافت هم نمیتونه مثلا به توسعه دهندگان لینوکس بگه که چون من نمیتونم از شیوه شما درآمد داشته باشم، شما هم نباید محصول خودتون رو اینجوری عرضه کنید!اینجا آمریکا نیست که پشتیبانی جای هزینه اولیه رو بگیره. اینجا جای اوپن سورس و این حرفا نیست
مگر شما برای برنامه هاتون زحمت نکشیدید؟
مایکروسافت هم اگر ویندوزشو ازش 10 هزار تومن بیشتر نخرن ورشکست می کنه
اگر فکر میکنید که تو ایران نمیشه پشتیبانی جای هزینه اولیه رو بگیره، دلیل بیارید. چون من واقعا احساس نمیکنم این شیوه مشکل خاصی داشته باشه. حتی تو ایران. اتفاقا چون تو ایران کپی رایت نداریم، به نظر من این شیوه تو ایران از آمریکا هم بهتر جواب میتونه بده. اینکه زیاد از این شیوه تو ایران استفاده نمیشه که بگیم امکان نداره! البته خوشحال میشم دلیل شما رو هم ببینم که چرا نباید از پشتیبانی هزینه های نرم افزار رو در آورد؟