نمایش نتایج 1 تا 40 از 52

نام تاپیک: تست کنید : Code Generator 1.0.0 برای تولید خودکار هزاران خط کد

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    محل زندگی
    قم

تست کنید : Code Generator 1.0.0 برای تولید خودکار هزاران خط کد

سلام
    در راستای تولید نرم افزار Stored Procedure Generator که DelphiAssistant عزیز زحمتش رو کشیدن، منم به فکر ساخت یه نرم افزار کوچولو افتادم که سورس کد برنامه شو تولید کنه، از این رو پس از چند روز تلاش مداوم، بالاخره ورژن 1.0.0 این نرم افزار رو آماده کردم! این نرم افزار پس از اتصال به دیتابیس و انتخاب دیتابیس مورد نظر، تمام جداول اون دیتابیس رو به صورت کدهای به زبان CSahrp ویا VB به صورت کلاسهای مجزا میسازه، هرچند ابزارهایی هستند در خود Visual Studio 2008 (مانند SqlMetal.exe و یا خود Class Designer)، ولی کمبود یه برنامه ی راحت و سر راست برای تولید چند هزار خط کد واسه لایه ی Bussiness خیلی احساس میشد (اگه باهاش کار کنید، خودتون متوجه میشید)، از دوستان خواهش میکنم این برنامه رو اجرا و تست کنن، کدهای تولید شده برای دیتابیس هاشون رو مرور کنن، مخصوصا انواعی که برای Columnها در نظر گرفته شده، منتظر نظرها، انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان هستم.
    از مدیر عزیز هم خواهش میکنم در صورت لزوم، این تاپیک رو به صورت اعلان قرار بده تا دوستان این نرم افزار رو تست کنن و اشکالاتش برطرف بشه و در نهایت، نرم افزاری بدون خطا و راحت (احتمالا با امکانات بیشتر) در اختیار سایر برنامه نویسان سایت قرار بگیره.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ورژن 1.2.1 آماده شد :
    - تصحیح اشتباه در بارگذاری دیتاسورس ها.
    موفق باشید.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نسخه ی 1.3.0با قابلیتهای زیر آماده شد :

1. امکان کامپایل و تولید اسمبلی برای کدهای تولید شده.
    2. تولید کد کلاس Collection از کلاس مورد نظر، که از CollectionBase به ارث برده میشه.
    لطفا به این لینک مراجعه کنید.

فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله hdv212 : شنبه 14 اردیبهشت 1387 در 10:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •