نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: پسوردگزاری برروی فولدر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com

نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

نقل قول نوشته شده توسط masoudtbt مشاهده تاپیک
    دوست عزیز یک بنده خدایی یک سوال پرسیده که من یک پروژه میخواهم که روی پوشه پسورد بذارم..یک بنده خدایی هم این پروژه را گذاشته..(دستش درد نکنه)
    دیگه حالا این برنامه بدرد میخوره یا نمیخوره بر میگرده به طراح سوال...
    مهم اینجا مهارت برنامه نویسه که سوالی که ازش پرسیده میشه را بتونه جواب بده. که آقای parsamiga خیلی زیبا کد برنامه رو گذاشتند.
    در ضمن اینجا تالار برنامه نویسی نه امنیت در شبکه و ....
    قصد بدی نداشتم.
    از همه دوستان فعال تشکر میکنم.
    ۱. از کسانی که زحمت کشیدند و جواب دادند متشکر ولی

اگر هدف یاد گرفتن است در آن حالت باید کمبود و کسری را هم گفت، بین هک کردن برنامه با برنامه نویسی فرق است، هک کردن برنامه یعنی یک چیزی سرهم کردن، برنامه نویسی فقط اینکه کد سرهم کردن که در ظاهر کار کند نیست. برنامه نویسی عذت و احترام دارد که با کوشش و دانش آموختن در سالها بدست میاد، دیسیپلین میخواهد.
    برایه اینکه یکمی معلومتر باشد، قرض کنید که یکی میگه یک دیوار لازم دارد، یکی هم بدانه اینکه ببپرسه که این دیوار باید قابلیت تحمل وزن ۲ طبقه دیگر هم که بالاش ساخته میشند را داشته باشه، براش یک دیوار میزنه. یکی دیگه هم ۲ طبقه وزن بر رویه این دیوار میزاره.
    حالا خودتان بگید ، این بابای که دیوار درست کردن کارش نیست، کاره خوبی کرده برایه کسی که نگفته احتیاجات این دیوار چی باشند زحمت کشیده و دیوار زده خوبه یا بده.
    به اینکه زحمت کشیده شده و باید یک تشکر بشه شکی نیست، ولی چیزی که باید درک بشه این است که از نظر برنامه بویسی (نه از نظر کد نویسی) اشکلات اینها هستند:
    ۱.سوالی که درست و کامل طرح نشده را نباید جواب داد، باید اول دانست که مشکل چی هست و بعد به حل کردنش رسید
    ۲.فرض کنیم یک بابایه دیگری بدانه درک کامل اشکالات در جوابی که اینجا داده شده جواب را بخواد جایه دیگر استفاده کند ، حالا بدرد خوردن و یا نخودن این برنامه دیگر متعلق به پردازندش نیست.
    ۳. خودتان بگید که کسی که جواب داد یک چیزی هم یاد گرفت، حالا میداند که جوابش تا چه حد بکار میاد. که اگر بار دیگر این جواب را خواست بکس دیگری هم بده کمبودهاش را هم بهشان گوشزد کند.
    ۴. هنوز اصل مطلب که اجازه دسترسی به یک پوشه باید به خوده سیستم عامل واگذار بشه برایه کسی مشخص نشده؟ با یک مقدار دانستن در مورد طریق دسترسی به پوشه‌ها میشد برنامه‌ای که بنا بر لگین کاربرها تثسط مدیر عامل استفاده بشد نوشت.

جوابی که گفته شد برایه بعضی کارها بهتر از اینه که مدیر عامل دسترسی را نحی کند، ولی باید شرایط و کمبودات کاریش را هم ذکر کرد.
    برایه بعضی کارها شخصی ممکن است که خودم از پروژه داده شده استفاده کنم ولی نمیتوانم پروژه دانشگاهی یا پروژه واقعی کاری را مجسم کنم که از این روش بهره ببرند، ولی بعضی روشهایی هم که بدرد کارهایه دانشگاهی یا واقعی بخورند برایه کارهایه شخصی فایده ندارند.
    اینکه پروژه داد شده کمبودهایی یا شرایط خاصی دارد دلیل بر بد بودنش نیست، ولی باید قبل از استفاده در نظر گرفته بشه. در ضمن فرق یک متخصص این است که به نکات کوچک دقت کند و به بقیه هم گوشزد کند که همه بدانند که چکار میکنند. اینکه اینجا تالار برنامه نویسی است دلیل نمیشه که همه جوانب را نادیده گرفت و به هر چی که در ظاهر کار میکند جواب گفت. باید اشکالات و شرایط کار کردن و نکردنش را هم ذکر کرد.
    آخرین ویرایش به وسیله اَرژنگ : شنبه 11 آبان 1387 در 19:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •