سلام

من یه مدتی که دارم رو یک برنامه GPS کار می کنم یک سری اطلاعات هم در این باره بدست اوردم می خواستم از تمام کسانی که توی این زمینه کار کردن بخ.ام که اگر مطلب بدرد بخوری دارن اینجا بذارن تا بقیه هم سود ببرن

اول خودم :

می دونیم که ماژول های GPS می تونن توی جاهایی که نسبتا بسته هم هست روی ماهواره GPS قفل بشن .و کار کنن . اونا میان یک سری اطلاعات رو که حاوی مختصات خودشونه به سیستم ارسال می کنن . تا اینجا هیچ حالا ما هم میتونین از ابزار هایی که برای نقشه خوانی استفاده می شن استفاده کنیم و هم اینکه اطلاعات رو برای Googlemap بفرستیم تا اون بگه این ماله کجاست . این جا من دو تا مشکل دارم 1- برای گوگل کدوم اطلاعات رو باد فرستاد ( توی این رشته ای که GPS می فرسته کدوم قسمت هاش مربوط به مختصات می شه ؟) 2-روش آدرس دهی موبایل هاست. ما وقتی سرویس مربوط بهخ GPS رو فعال می کنیم هر جا که باشیم رو گوشی مون آدرس اونجا رو می نویسه که این کار رو با ارسال اطلاعات به انت های مخابرات انجام می ده واسه همینه که گاهی اوقات هیچ آدرسی نمیده . خوب با این حال ما اگر بخوایم یک برنامه بنویسیم که از این سیستم استفاده کنه باید چکار کنیم یعنی اینکه ما از گوشیمون این اطلاعات رو بگیریم .!!!!!!

من توی Codeproject یک برنامه رو دیدم که یک امرکایی نوشته بود که یک رشته داخلش داشت و بدون استفاده از GPS میگفت که الان کجا هستی !!!!!! من که از اون هیچی سر در نیاوردم .

از تمام کساینی که در این گفت و گو شرکت می کنند متشکرم