نمایش نتایج 1 تا 40 از 93

نام تاپیک: روش کار با دیتا گرید DataGride

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

روش کار با دیتا گرید DataGride

درود
    از آنجایی که اکثر اعضای عزیز در مورد کار کردن با دیتا گرید سوالات زیاد و متنوعی دارند من پیشنهاد میکنم که هر کدام از دوستان علاقه مند به این مبحث نظرات نکات و آموزشها و کد های نمونه رو در این تاپیک قرار بدهند
    البته در اینجا دوستانی هم هستند که به صورت حرفه ای کار با دیتا گرید را میدانند از آنها نیز صمیمانه تقاضا میشود تا در پیشبرد این نظر ما را یاری نمایند ضمنا اگر دوستان لینکهایی هم در این مورد دارند از تاپیکهای دیگه اونها رو هم در اینجا قرار بدهید البته با ذکر موضوع تاپیک
    امیدورام که به سر انجام خوبی برسیم
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::
    دوستان عزیز این تاپیک صرفا جهت درج نکات آموزشی و یا لینک سوالات دوستان دیگر ما در مورد دیتا گرید هست من از با عرض پوزش از دوستانی که در این تاپیک سوال مطرح نموده اند صرفا جهت خارج نشدن از فرضیه وجودی این تاپیک و رسیدن دوستان به جواب هاشون سوالات اونها رو با هماهنگی مدیر مربوطه تالار حذف میکنم
    امیدوارم اگر چنانچه نکته ای به ذهن هر کدوم از دوستان در این مورد رسید و یا خودشون مطلب جدیدی در این مورد فرا گرفتند باعث خوشحالی من هست که اون رو جهت دسترسی دیگران به این مطالب در اینجا قرار بدهند.
    ضمنا سوالات خودتون رو هم توی تاپیک های دیگر مطرح بنمایید.

باز هم از همه دوستان عزیز سپاس گذارم
    آخرین ویرایش به وسیله pourang_us : سه شنبه 17 آذر 1388 در 11:01 صبح دلیل: عنوان کردن نکات جدی در ادامه تاپیک

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •