سلام عرض میکنم خدمت تمامی کاربران گرامی سایت برنامه نویس .
بنده پس از مدتی فعالیت در بخش سی شارپ متوجه کمبودی در این بخش شدم و آن وجود یه تاپیک جامع و کامل در مورد کد اسنیپت ها بود . بنابراین تصمیم گرفتم که تاپیکی با این موضوع راه اندازی کنم تا از این امکان مفید هر چه بیشتر استفاده ببریم .
در ادامه چند سطری کوتاه در مورد کد اسنیپت ها صحبت خواهم کرد .

کد اسنیپت ها همانطور که از نامشان نیز معلوم است ، قطعه کدهای کوتاهی ( گاهی اوقات بلند ) هستند که یک برنامه نویس آن ها را نوشته و در دفعات بعدی استفاده خود آنها را براحتی و فقط با نوشتن کلمه کلیدی شان در برنامه اش تعریف میکند . بنابراین سرعت توسعه برنامه بیشتر شده و در زمان برنامه نویسی تاثیر بسزایی میگذارد . از دیگر مزایای این کدها دسترسی بسیار سربع به آنهاست . بدین صورت که فقط با نوشتن کلمه کلیدی یک کد اسنیپت و در نهایت فشردن دکمه TAB کد مورد نظر به صورت کامل وارد قسمت کد نویسی شده و کار نوشتن یک تکه کد را راحت میکند .

در ادامه خواهشمندم به نکات زیر جهت هرچه بهتر شدن و بهتر ماندن این تاپیک توجه کنید :
1- تاپیک پیش روی شما تاپیک کد اسنیپت های C#‎‎‎.Net است و شما باید در این تاپیک فقط و فقط کد اسنیپت های خود را قرار دهید.
2- کلمه کلیدی هر کد اسنیپت باید در انتهای پست مربوط به آن درج شده باشد .
3- در صورتی که سوالی در مورد یک کد اسنیپت داشتید ، سوال را به صورت پیام خصوصی با فرد ارائه دهنده در میان بگذارید و از سوال پرسیدن به صورت یک پست خودداری کنید . در ضمن درخواست های خود را نیز در تاپیک های جداگانه مطرح کنید .
4- به منظور تشکر از فرد ارائه دهنده کد اسنیپت فقط از دکمه تشکر استفاده کنید و از دادن پست های بیهوده به منظور تشکر که فقط باعث شلوغی تاپیک می شوند امتنا کنید .
5- ارائه ابزارها و مطالبی که صرفا مربوط به کد اسنیپت ها میشوند ، مانعی ندارد .
6- از مشاجره لفظی و بحث های بیهوده با دیگر کاربران خودداری کنید .
در پایان امیدوارم که در بهبود هرچه بیشتر این تایپک همکاری کنید .
با تشکر از کاربران و مدیریت محترم سایت برنامه نویس .