نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: دانلود کنید : کار با انوع تاریخ ها ( شمسی ، قمری و میلادی )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

Smile دانلود کنید : کار با انوع تاریخ ها ( شمسی ، قمری و میلادی )

سلام عرض میکنم خدمت تمامی کاربران گرامی سایت برنامه نویس .
    در مدتی که در سایت برنامه نویس عضو هستم و به تالارهای اون سر میزنم ( مخصوصا VB.Net و C#‎‎‎ ) میبینم که کاربران زیادی در کار توابع زمان و تاریخ مشکل دارند . مثلا بدست آوردن تاریخ شمسی یا تاریخ قمری .
    به همین دلیل از حدودا یک هفته پیش شروع به نوشتن برنامه ای کردم که بتونه کار با توابع زمان و تاریخ رو به زبان بسیار ساده و روان به کاربر یاد بده ( البته بنده کوچکتر از اونی هستم که بخام به اساتید بزرگی همچون شما عزیزان چیزی رو یاد بدم ) .
    برای شروع ، اول اسکرین شات برنامه رو از پایین همین پست ببینید .

به نظرم با دیدن اسکرین شات برنامه تا حدود بسیار زیادی با نحوه کارش آشنا شده باشید .

این برنامه قابلیت های زیر رو داره :

1- نمایش تاریخ به صورت (( نام روز – روز چندم ماه – نام ماه – سال )) ( شمسی ، قمری و میلادی ) .
    مثل این نمونه :
    جمعه 14 اسفند 1388
    2- تاریخ با قابلیت جدا سازی ( شمسی ، قمری و میلادی ) .

3- تاریخ به صورت کوتاه شده ( عددی ) ( شمسی ، قمری و میلادی ) .

4- تشخیص کبیسه بودن سال جاری .

5- تاریخ روز بعد ( شمسی ، قمری و میلادی ) .

6- تاریخ روز قبل ( شمسی ، قمری و میلادی ) .

7- محاسبه تاریخ چند روز بعد ( شمسی ، قمری و میلادی ) :
    برای استفاده از این امکان برنامه باید تعداد روزهایی رو که میخاید تاریخ بعد از اون ها رو بدست بیارید در تکست باکس مربوط به اون وارد کنید .
    مثلا فرض کنید امروز اولین روز سال هستش . میخاید ببینید 246 روز دیگه چه تاریخیه ؟! خیلی راحت عدد 246 رو وارد تکست باکس مربوطه میکنید و دکمه "محاسبه" رو میزنید و در مقابل همون دکمه "محاسبه" تاریخ 246 روز بعد رو مشاهده خواهید کرد .

در پایان باید عرض کنم که این نسخه شماره 1 برنامه هستش و شاید کمبودهایی داشته باشه ( و همچنین نواقص ) ، ولی به یاری خدواند بزرگ و کمک شما دوستان عزیز ، مشکلات برطرف میشن و کمی ها و کاستی ها بهبود پیدا میکنن و به همین ترتیب در نسخه های بعدی شاهد برنامه ای کاراتر و بهتر خواهیم بود .

با تشکر ........
    موفق و سربلند باشید ...............
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Netsky : جمعه 14 اسفند 1388 در 09:18 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •