صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 49 از 49

نام تاپیک: C#‎ vs. Delphi

کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    محل زندگی
    ایران

نقل قول: C#‎ vs. Delphi

توی یک فروم می خواستم ثابت کنم که C#‎‎ و VB.net هیچ کدوم برتری مطلق نسبت به هم ندارند.
    بنده هم توی همون پست #22 به همین نکته اشاره کردم و عرض کردم تمام زبانهای برنامه نویسی در اصل یکی هستند و فقط در Syntax ظاهری با هم فرق دارن.البته در دات نت که هیچ کدام از محصولاتی که از کلاس دات نت و محیط CLR استفاده میکنن با هم فرقی ندارن و اگه یه برنامه با دو نوع Syntax متفاوت مثلا #C و VB نوشته شود کد دقیقا یکسانی در IL (زبان میانی ماکروسافت) براشون تولید میشه.بنده و اکثر بچه های تالار دلفی اکثر زبانهایی را که شاید بقه فقط اسمشونا شنیدن را باهاشون کار کردیم.
    توی یک فروم می خواستم ثابت کنم که C#‎‎ و VB.net هیچ کدوم برتری مطلق نسبت به هم ندارند. هر کسی رسید با تعصب یک چیزی نوشت.
    طوری نیست دوست عزیز اینا شما پای این بزارین که اونا هنوز مفهوم دات نت را درک نکردند و هنوز توی حال و هوای Win32 و کل کل های اون موقه هستند و قافل از این هستند که این سیتکس ها در دات نت در اصل چیزی کاملا ظاهری هست و تمامی این زبانها در اصل از یک کلاس واحد دارن بهره میبرند.
    مثلا:
    int a,b,c;

و
    Dim a,b,c as integer

که متغیرهای a,b,c را به ترتیب در #C و Vb.net تعریف میکنه در اصل اونا هردوشون دارن از کلاس نوع داده integer استفاده میکنن.ولی اکثر برنامه نویسان دات نت اینا نمیدونن و فقط روی شکل ظاهری زبان مورد نظرشون توی سر و کله هم دیگه میزنن.حتی نمیدونن که میشه کلاسی را دریک Syntax تعریف و در Syntax دیگه از همون کلاس بهره برد(CROSS PROGRAMING).

البته از لحاظ امکانات و قدرت Syntax ممکن است زبان های دات نت با هم فرق داشته باشند. مثلاً Delphi Prism قالبیت هایی دارد که C#‎ و VB.Net فاقد آن هستند. اگر خواستید بگویید تا در این باره بیشتر توضیح بدهم.

کاربر دائمی آواتار cardano7
    محل زندگی
    کارتون خواب

نقل قول: C#‎‎ vs. Delphi

نقل قول نوشته شده توسط شاهین عشایری مشاهده تاپیک
    البته از لحاظ امکانات و قدرت Syntax ممکن است زبان های دات نت با هم فرق داشته باشند. مثلاً Delphi Prism قالبیت هایی دارد که C#‎‎ و VB.Net فاقد آن هستند. اگر خواستید بگویید تا در این باره بیشتر توضیح بدهم.
    بله. خوشحال میشیم.

محل زندگی
    کارتون خواب

پس چی شد دوست عزیز؟

کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    محل زندگی
    ایران

البته از لحاظ امکانات و قدرت Syntax ممکن است زبان های دات نت با هم فرق داشته باشند. مثلاً Delphi Prism قالبیت هایی دارد که C#‎‎ و VB.Net فاقد آن هستند. اگر خواستید بگویید تا در این باره بیشتر توضیح بدهم.
    البته من و آقای عشایری نراره!! من بجای ایشون این کارا میکنم.لینک زیر که در همین سایت و توسط آقای کشاورز هست را به همراه لینکهای ضمیمه مطالعه بفرمایید.

http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=128892

محل زندگی
    کارتون خواب

نقل قول نوشته شده توسط حسین شهریاری مشاهده تاپیک
    البته من و آقای عشایری نراره!! من بجای ایشون این کارا میکنم.لینک زیر که در همین سایت و توسط آقای کشاورز هست را به همراه لینکهای ضمیمه مطالعه بفرمایید.

http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=128892
    بله. جالب بود.
    به نظر من مقایسه ی زبان ها به اطلاعات آدم اضافه می کنه. به شرطی که به حاشیه کشیده نشه.

به نظر من هر زبانی نسبت به زبان دیگه یک سری برتری هایی داره. به هر حال #C هم برتری هایی نسبت به دلفی داره.
    در اینجا چند تا مسئله را مطرح می کنم که امیدوارم کسی با تعصب باهاشون برخورد نکنه.

C#‎ can only access the default indexed properties. In Delphi Prism, you can define and use other indexed properties using their name.
    این رو نفهمیدم. میشه بگید منظورش چیه؟

Sets
    اگه درست یادم باشه Set ها از زمان پاسکال وجود داشتند و نه اینکه در دلفی ظهور کرده باشند. البته نمی دونم با توجه به داشتن کلاس های جنریک مثل List با امکانات کافی و همچنین قابلیت ارتقا چه نیازی به set ها هست.

Futures
    جالب به نظر می رسه.
    این جور که من برداشت کردم، برنامه را برای محاسبه ی چیزی متوقف نمی کنه مگر اینکه محاسبه ی اون تمام نشده باشه و ازش استفاده کنیم. درسته؟

Colon Operator
    این کار گاهی یک جور سر هم بندی به نظر می رسه.

Inline Property Accessors
    شما توی #C هم می تونی چند خط رو توی یک خط بنویسی که همون کار رو بکنه:
    public int X {set; get;}
    public int X {get{return L+R;}}

Class Contracts
    Class References
    دقیق متوجه نشدم.

"implies" operator
    اگه درست متوجه شده باشم منظورش اینه که در شرط ها عبارات بی تاثیر محاسبه نمی شوند. که خوب #C هم همین طور هست.

"case type of"
    این یک تغییر در ظاهر هست و نه در اصول عملکرد.

Property Notifications
    این را هم متوجه نشدم.

Enhanced Nullable Types
    اغلب خوبه.
    البته گاهی هم وضعیت را برای برنامه نویس سخت می کنه.

improved 'for each' loop
    انصافا قابلیت خوبیه.
    خانواده های زبان C در for بی نظیر هستند ولی در foreach مثل یک زبان معمولی می شوند.

'locked' directive
    می دونم thread safe چیه. ولی خیلی از مکانیزمش اطلاع ندارم و نمی تونم نظر بدم.

Extended Constructor Calls
    این رو هم که خودش جواب خودش رو داد.

Boolean Double Comparison
    از همون روز های اول کار با زبان ++C با خودم می گفتم کاش چنین قابلیتی وجود می داشت. البته نمی دونم این قابلیت ابهامی در تفسیر کد می تونه به وجود بیاره یا نه.

Iteration delegation
    به نظر من این کار لزومی نداره. با کد نویسی درست کار حله. yield از کلمات بسیار نادر در #C هست. سالی یک بار باهاش برخورد می کنیم.

Empty Methods
    می تونی داخل متد چیزی ننویسی! خرجش یک کاراکت هست( دو کاراکتر ضرر سر {} و یک کاراکتر سود سر semicolon ی که نمی نویسیم).

Exception Filters
    تا حدودی موافقم. اما اگه هم از شرایط یک استثنا خوشت نیومد می تونی دوباره اون رو از داخل خود catch پرتاب کنی!

raising/firing events
    این کار اصولی به نظر نمیاد. همچنین به ندرت ممکنه این کار نیاز بشه. فوقش میشه یک متد داخل همون کلاس ساخت که با صدا زدن اون متد، رویداد را فعال کند.

البته اینها نظر شخص من هست. خواهشا دوباره یک عده عصبانی نشند.

دوستان واقعاً شرمندم. به کل یادم رفته بود... . از آقای شهریاری هم تشکر می کنم که این لینک رو قرار دادند. راستش تا حالا این لینک رو ندیده بودم. می خواستم خودم دوباره آن مطالب رو بنویسم که متوجه شدم آقای کشاورز قبلاً ای زحمت رو متقبل شدند. راستی یک خبر این که نسخه جدید Delphi Prism هم به بازار اومد که قابل نصب بر روی Visual Studio 2010 هستش. (البته فکر می کنم که یکی دو ماهی هست)

کاربر تازه وارد آواتار abidana
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر

اصلا چرا دارید خونتان را الوده می کنید نگاه کنید:C#‎ VS Delphi
    نه از نظر دقت و نه از نظر..........................C#‎ حرفی برای گفتن مقابل دلفی نداره
    حسش نیست که عملی براتون مقایسه کنم چون دوستان زحمت کشیدن وتا حدودی این کار را کردن
    C#‎ بهتره بزرگترش برداه بیاره

داداش بد نیست که به تاریخ آخرین پست تاپیک هم یه نگاهی بکنی و یه مقدار احساساتتون رو کنترل کنید!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

1. نیاز به برنامه مبدل کدهای VB به Delphi
    نوشته شده توسط Harry در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مرداد 1382, 14:17 عصر
  2. رستور searchدرمحیط delphi
    نوشته شده توسط در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 18 تیر 1382, 20:17 عصر
  3. مقایسه vb.net و delphi
    نوشته شده توسط sh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال