نمایش نتایج 1 تا 40 از 166

نام تاپیک: SQL server + Microsoft Access

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: SQL server + Microsoft Access

دستت همه دوستان درد نکنه
    با این روش که دوستان گذاشتن من تونستم که بانکم رو داخل SQL بگذارم و اون رو به برنامه ام وصلش کنم اما چند تا مشکل برام به وجود اومده
    1_ اینکه وقتی که بانکهای اکسس رو به SQL ایمپورت می کنم ته بانک بسته میشه و دیگه نمیشه رکوردی به اون اضافه کرد .
    2_ اگه خواستم این بانک SQL رو با چند تا کامپیوتر دیگه شبکه اش کنم باید چیکار کنم . البته این کامپیوترها ویندوزهاشون شبکه هستن . فقط نمی دونم که چطوری بانک SQL رو توی اون سیستم ها به برنامه ام وصل کنم.
    3_ اگه خواستم بانک SQL ای رو که ساختم رو ببرم روی یک کامپیوتر دیگه بگذارم و برنامه رو بهش وصل کنم چطوری باید این کار رو کرد ؟

بگید باید چیکار کنم . مرسی از لطف دوستان

کاربر دائمی
    محل زندگی
    هرجایی آب ، نان ، شبکه ، یکم هم عکس باشد

جانا سخن از زبان ما میگویی

کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان

نقل قول نوشته شده توسط microprolog-p96s مشاهده تاپیک
    1_ اینکه وقتی که بانکهای اکسس رو به SQL ایمپورت می کنم ته بانک بسته میشه و دیگه نمیشه رکوردی به اون اضافه کرد .
    دوستان
    فكر كنم شماره انداز اتوماتيك براي اون نگذاشتيد. من تو يه مورد همين مشكل را داشتم. دوستان گفتند شماره انداز بگذار خوب ميشه.مثل autonumber در اكسس

نقل قول نوشته شده توسط sajjad_kochekian مشاهده تاپیک
    فكر كنم شماره انداز اتوماتيك براي اون نگذاشتيد. من تو يه مورد همين مشكل را داشتم. دوستان گفتند شماره انداز بگذار خوب ميشه.مثل autonumber در اكسس

ممنون از لطف شما
    اما در بانک ما لازمه که از یک اتونامبر دستی استفاده کنه پس بنابراین نمیشه از این روش استفاده کرد . چون اولین رکورد بانک ما باید از عددی به غیر 1 شروع بشه .

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •