قضاوت در مورد آلمان موقعی که 4 تا به یه تیم ضعیف مثل استرالیا هم زد خیلی زود بود .هنوز هم قضاوت در مورد آلمان زود هستش.
البته اگه آلمان بازیش رو در مقابل غنا ببازه ، کارش تمومه .
آرژانتين
آلمان
اسپانيا
انگليس
ايتاليا
برزيل
فرانسه
کره (جنوبی - شمالی)
هلند
دیگر تیم ها (نام ببرید)
قضاوت در مورد آلمان موقعی که 4 تا به یه تیم ضعیف مثل استرالیا هم زد خیلی زود بود .هنوز هم قضاوت در مورد آلمان زود هستش.
البته اگه آلمان بازیش رو در مقابل غنا ببازه ، کارش تمومه .
ایشالله . زودتر .قربونت برم
شما هم فکر کنم سماق این تاپیک باشی .شما که نمک این تاپیکی نمکدون
کسی که حرف درست میزنه ، کسی نمیاد رو حرفش حرفی بزنه . خوشم اومد خودت اعتراف کردی که من دارم حرف درست رو میزنم .کسی رو حرف شما حرفی نزده.
تو میدونی داری در مورد قهرمان جهان حرف میزنی ؟؟؟؟سخن آخر: برو ایتالیاتو بتکون.
سخن آخر : شما که طرفدار هیچ تیمی نیستی و برآیند صحبت هات نشون میده ، خیلی در فوتبال سر رشته ای نداری ، بهتر نظر ندید عزیز .
بای بای ............
چه میکنه این اسلوونی . 2 بر صفر فعلا آمریکا رو برده .
از این پس به پست های فاقد محتوا پاسخی داده نمیشود .شورش نکن دیگـــــــــــــه !! بی مزه میشه.
دقیقا اکثر بچه ها دارن از شما انتقاد میکنن.
البته باید شما رو راضی نگه داشت.
این فکر رو از سرت بیرون کن.
چرا فقط شما میسوزین؟
ولی واسه آخر جواب به پستهای بی محتوای تو :
در عجبم هنوز نگرفتی که هرچی اینجا پست بدی ، به تعداد پستهات اضافه نمیشه .
--------------
خب ، آمریکا هم یه گل زد ( دقیقه 49 ) . داناوان بود که گل رو زد . البته بیچاره دروازبان اسلوونی ترسید توپ بخوره تو صورتش و به همین خاطر سرش رو عقب کشید .
بیشین بینیم با ! ! ! :دی
بزنید گاراژ با این تیمای در پیتتون ! هی من هیچی نمیگم هی بعضیا ...................!
خوب به این عکس ها دقت کنید تا قهرمان رو ببینید ! ! !
http://www.fifa.com/worldcup/teams/t...photolist.html
این جمله به عنوان جمله سال این تاپیک انتخاب شد .شما خودتو الکی میندازی وسط .![]()
جان دل برادر اینجا تایپینگ جام جهانیه میدون جنگ که نیست.شما با این پستای بی ربط که میزنی هم موضوع تایپینگ رو عوض میکنی و هم جو رو آشفته میکنی.ازتون خواهش دارم تاپینگ های بی ربط با موضوع رو حذف کن. وگر نه میام در خونتون حالتو میگیرم
شما انگار با خودت مشکل داری و دوست داری با این و اون درگیر بشی اگه با کس خاصی کار داری پیام خصوصی هست.شما که اصلا فوتبالی نیستی چرا میپری وسط...![]()
بابا حوصله داری رفتی سه ساعت تو سایت فیفا و لینک دادن و زدن دکمه ارسال پاسخ و هووووووووووووو .خوب به این عکس ها دقت کنید تا قهرمان رو ببینید ! ! !
یه کلمه مینوشتی آرژانتین و خلاص .
البته منم از آرژانتین خوشم میاد . بیشتر به خاطر میلیتو کبیر .
چقدر این مارادونا بی مغز بود که ال کاپیتانو ( زانتی ) رو دعوت نکرد .
چه میکنه این آمریکا . دقیقه 82 مایکل بردلی حساب کار رو 2 بر 2 مساوی میکنه .
شبیه گل رابی کین بود که به آرسنال زد . ولی قدرت اون شوت رابی کین کجا ، و این ضربه معمولی کجا .
صورتش داغون شد.پاش رفت روی توپ
حالا اسلوونیها باید حسرت بخورند که چرا دروازهبان جاخالی داده :) البته شاید من هم بودم جاخالی میدادم، به عمل جراحیش نمیصرفید که بخواد با صورت جلوی چنین شوتی را بگیرهخب ، آمریکا هم یه گل زد ( دقیقه 49 ) . داناوان بود که گل رو زد . البته بیچاره دروازبان اسلوونی ترسید توپ بخوره تو صورتش و به همین خاطر سرش رو عقب کشید .
به این میگن گزارش اینترنتیصورتش داغون شد.پاش رفت روی توپبیجاره پوست بعضی جاهای صورتش هم رفت
گل سوم آمریکا هم فکر میکنم به اشتباه قبول نشد... بهتربه نفع انگلیس تا راحت از گروه بالا بیاد.
امیدوارم توی بازی امشب، انگلیسیها هماهنگتر عمل کنند تا چیزی شبیه به لیگ جزیره را ببینیم.
اینم سوتی سایت گل :
![]()
انگلیس در بازی با الجزیره افتضاح و ناامیدکننده بود...
من که از قهرمانیش انصراف دادم.![]()
نتیجه نهایی بازی تیم های انگلیس و الجزایر : 0 - 0
امسال از انگلیس هم بخاری بلند نمیشه . گرچه در بازی اول اشتباه فردی باعث شد تا انگلیس بازی رو مساوی کنه .
حیف کاپلو که در این تیم داره مربیگری میکنه . اثری از اون انگلیس دور مقدماتی نمونده . به نظر میرسه بازیکنای انگلیس خیلی مغرور شدن . مخصوصا جناب رونی که در یه مصاحبه گفته بود :
" از بین بازیکنان الجزایر فقط بلحاج را میشناسم " . نمونه ای کامل از غرور . البته انگلیسی ها همیشه مغرور بودن و هستن . از اسلوونی نخوره خیلی باید خدا رو شکر کنه .
شده که بعضی تیما زورکی اومدن بالا قهرمان شدن
البته اگه ایتالیا و ارژانتین بزارن
اینم آلمان....................
که چهار تا چهار تا گل میزد...........
سرمربی تیم ملی انگلیس با دستمزد 9 میلیون و 900 هزار دلار عنوان گرانترین مربی رقابت های فوتبال جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی را به خود اختصاص داد.
مسئولان فدراسیون فوتبال انگلیس با استخدام کاپلو، این مربی 63 ساله ایتالیایی، با دستمزد 9 میلیون و 900 هزار دلار قصد دارند پس از 44 سال به مقام قهرمانی جام جهانی دست یابند.
حیفه پول
مارچلو لیبی
این مربی پس از قهرمانی ایتالیا در جام جهانی 2006 اعلام بازنشستگی کرد اما، عملکرد ضعیف این تیم در جام ملت های اروپا در سال 2008 باعث شد تا بار دیگر لیبی به میادین فوتبال باز گردد.
جام جهانی۲۰۱۰/دهن كجی رونی به هواداران و دوربین های تلویزیونی
وین رونی بعد از دیدار مقابل الجزایر، هنگام خروج از زمین با تمسخر هواداران انگلیسی به هو كردن آن ها واكنش نشان داد.
هواداران انگلیسی كه به عملكرد بازیكنان انگلیس اعتراض داشتند پس از سوت پایان بازی با سروصدا و هو كردن، اعتراض خود را به نمایش ضعیف بازیكنان نشان دادند.
وین رونی كه با اعتراض دستهای از هواداران روبرو شده بود به آنها دهن كجی كرد و با حركات دهان و دست، هو كردن آن ها را تقلید كرد و بار دیگر نشان داد نمی تواند در شرایط حساس رفتارش را كنترل كند.
پس از این حركت دوربینهای تلویزیونی به سمت او هجوم آوردند تا حركات او را ثبت كنند. مهاجم شیاطین سرخ پوش كه از دخالت دوربین های تلویزیونی به شدت عصبی شده بود، خطاب به یكی از تصویربرداران گفت: هر چقدر می خواهید فیلم بگیرید. نوبت من هم می رسد كه هنگام حذف شدن تیم هایتان به هو كردن تماشاگران بخندم.
وین رونی در حالی نسبت به اعتراض هواداران واكنش نشان داد كه فابیو كاپلو و استیون جرارد كاپیتان تیم ملی انگلیس گفته بودند: هواردان حق دارند ناراضی باشند و اعتراض كنند چرا كه ما انتظارها را برآورده نكردیم.
رونی در دیدار جمعه شب مقابل الجزایر عملكرد مطلوبی نداشت و چندان صاحب توپ نشد.
آخرین ویرایش به وسیله M.T.P : شنبه 29 خرداد 1389 در 13:15 عصر
دروازه بان صربستان: نمی دانستم پودولسكی به كدام طرف می زند
دروازهبان تیم ملی صربستان بهترین بازیكن دیدار تیمش برابر آلمان شناخته شد.
ولادیمیر استویكوویچ كه با مهار ضربه پنالتی لوكاس پودولسكی نقش مهمی در پیروزی یك بر صفر صربستان برابر آلمان داشت، گفت: بسیار بسیار خوشحالم. ما به این پیروزی نیاز داشتیم. خبر نداشتم كه پودولسكی به كدام طرف خواهد زد. تنها شیرجه رفتم. بسیار خوشحالم كه ضربه او را مهار كردم.
دروازهبان صربستان ادامه داد: اكنون به طور كامل روی آخرین بازیمان تمركز خواهیم كرد. مسابقه سادهای نخواهد بود.
میلان یووانوویچ زننده تك گل سه امتیازی دیدار تیمهای آلمان و صربستان نیز گفت: بسیارافتخار میكنم كه من این گل را به ثمر رساندم. این مهمترین گل ورزشیام بود. از كراسیچ و ویدیچ هم به خاطر آن كه آن توپ را به خوبی در اختیارم قرار دادند، تشكر میكنم. از استویكوویچ هم. فوقالعاده بود.
كاسیاس: اسپانیا دوباره برخواهد خاست [/CENTER]
ژاوی هرناندس پس از باخت اسپانیا گفت: هنوز برای جبران زمان باقی هست.
هافبك طراح ماتادورها پس از باخت یك بر صفر اسپانیا به سوئیس عنوان كرد: "شروع این گونه در جام جهانی ضربه بسیار بدی است، با این حال این تنها یك بازی بود و هنوز برای جبران دوباره این شكست زمان وجود دارد."
بهترین بازیكن جام ملت های اروپا در سال ۲۰۰۸ ادامه داد: "هنوز همه چیز در دست ما قرار دارد. انتظارش را نداشتیم گل بخوریم اما در فوتبال جزئیات تعیین كننده هستند."
ایكر كاسیاس، سنگربان و كاپیتان تیم ملی اسپانیا هم در پایان بازی ابراز كرد: "فكر می كنم، شیوه بازی ما در نهایت نتیجه اش را خواهد داد. ما از سوئیس شكست خوردیم اما اسپانیا دوباره برخواهد خاست."
او افزود: "بهترین نكته آن است كه این باخت در این زمان رخ داد. ما معتقدیم می توانیم این عقب ماندگی را جبران كنیم."
آخرین ویرایش به وسیله M.T.P : شنبه 29 خرداد 1389 در 13:23 عصر
فقط ايتاليا
خب امروز هم بازی تیم های هلند و ژاپن هستش . ساعت 16 .
به امید برد مقتدرانه هلند . زنده باد اشنایدر ........
Forza Sneijder ..........![]()
ایتالیا فاتح آفریقا
نیمه اول بازی تیم های هلند و ژاپن بدون گل به پایان رسید .
امیدوارم اشنایدر در نیمه دوم دخل این ژاپنی ها رو بیاره .
Forza Italiaایتالیا فاتح آفریقا
چه میکنه این اشنایدر . یا یه شوت سرکش در دقیقه 53 دروازه ژاپن رو باز میکنه .
Foraz Sneijder .............![]()
نتیجه نهایی بازی تیم های هلند و ژاپن :
هلند 1 - ژاپن 0
زنده باد اشنایدر ..... اشنایدری که در رئال داشت عمرش رو بیخود هدر میداد ولی با اومدنش به باشگاه اینتر دوباره به یه بازیکن تراز اول تبدیل شد . ( همچنین روبن که اونم در رئال داشت عمر خودش رو تلف میکرد ) .
اینطور که پیداست یک طرف فینال میشه آرژانتین.
کاشکی اون یکی تیم فینال از اروپا باشه . که دوتا فوتبال متفاوت بازی بشه توی فینال . جفتش از یک جا باشه حال نمیده مثلا برزیل و آرژانتین.
چه گلی میزنه این اتووو
کامرون اول تیمی بود که حذف شد.
باید امروز،بازی ایتالیا رو دید. (ببینیم چطوری شکست میخوره)
امسال فکر کنم قهرمانی واسه آرژانتین باشه...