خطا
The report definition for report 'xxx' has not been specified
باید از LocalReport به جای ServerReport استفاده کنید.
این پست بعدا تکمیل تر میشه چون توضیحات بیشتری داره.
اظلاعات تکمیلی :
http://social.msdn.microsoft.com/For...7-5e732c48dd10
مفید و آموزنده بوده و به برنامه نویس در حل خطاهای ایجاد شده کمک میکند
این تایپیک چندان مفید نیست .
خطا
The report definition for report 'xxx' has not been specified
باید از LocalReport به جای ServerReport استفاده کنید.
این پست بعدا تکمیل تر میشه چون توضیحات بیشتری داره.
اظلاعات تکمیلی :
http://social.msdn.microsoft.com/For...7-5e732c48dd10
خطا :
'نام کلاس' does not contain a constructor that takes 'مقداری عددی که تعداد آرگومان بکار گرفته شده را نشان میدهد' arguments
علت :
وقتی پارامتر های constructor مربوط به یک کلاس کمتر از مقداری باشد که شما از آن استفاده کرده اید با این خطا مواجه خواهید شد.
فرض کنید کلاس شما دارای constructor ی با 3 پارامتر میباشد.اگر شما 4 آرگومان را به آن پاس بدهید با خطای بالا مواجه خواهید شد.
راهکار :
تعداد پارامترهای ارسالی به constructor باید متناسب با آن باشد.
سلام من وقتی دکمه ی insert رو مینویسم و وقتی برنامه میخواد کامپایل بشه با ارور An error occurred while updating the entries مواجه میشم.دلیلش چیه و چکار باید بکنم؟
کامل ترین مرجع آموزش ASP.NET همراه مثال های فراوان رو می تونید تو این سایت ببینید.
سلام
من میخوام یه کپچا درست کنم ولی موقع اجرا خطا میده .چیکار کنم؟
سورس اون رو هم ضمیمه کردم.
err.jpg
سلام بر دوستان عزیز
من یه سایت با asp.net طراحی کردم و برای مدیریت بعضی از صفحاتش که کار ثبت یا ویرایش داده های دیتابیس را انجام میدن یه پوشه admin تعریف کردم و با استفاده از Web Site Administration Tool کاربر و نقش های مورد نیاز رو تعریف کردم الان مشکلی نداره کاربرایی که حق دسترسی به این صفحات رو داشته باشند میتونن وارد این صفحات بشن و ثبت و ویرایش رو انجام بدند اما الان متوجه یه مشکل شدم مثلا وقتی در همین حین میخوان به صفحه اصلی برند نمیتونن چون اگه رو لینک صفحه اصلی کلیک کنند به جای اینکه redirect بشن به website/default.aspx میرند به website/admin/default.aspxکه اصلا همچین صفحه ای در پوشه admin نیست و در ریشه سایت قرار داره و یا اینکه اگه از دیتابیس فیلدی بازیابی بشه مثلا آدرس یه عکس که خارج از پوشه admin و در ریشه سایت قرار داره عکس رو نشون نمیده چون مثل حالت قبل مسیرش تغییر کرده و یه admin وسطش اضافه شده در صورتی که اگه اون صفحه رو از پوشه admin بیارم بیرون مشکلی نداره!فکر کنم باید تو تعریف نقش هام و ب کانفیگم تجدید نظر کنم اما نمیدونم چطور
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
با سلام
یه سوال فورییییییییییییییییییییی
من قبلا visualstudio2010 نصب داشتم والان به خاطر نصب sqlserver 2012 مجبور شدم حذف اش کردم الان که دوباره نصب کردم errorداره و میگه باید service pack1را نصب کنم
از سایت مایکروسافت دانلودش کردم حالا
باتوجه به این که منlisenceمعتبر از مایکروسافت ندارم مشکلی ایجاد نمیشه
چون اونجا که باید accept را تیک بزنیم گفته که you might use this softwarewith each validay lisence copy of micrisoft
سلام
من یه فرم لاگین ساختم با استفاده از لاگین آماده در تولباکی ولی این ارور رو میده:
WebForms UnobtrusiveValidationMode requires a ScriptResourceMapping for 'jquery'. Please add a ScriptResourceMapping named jquery(case-sensitive).
چیکار کنم؟
سلام
با این مشکل باید چیکار کرد
Error 1 Value cannot be null. Parameter name: frameworkName
با تشکر
سلام خدمت مهندسین گرامی،
شرکت ما یک برنامه بایگانی نامه ها تحت وب داره که هنگام جستجو این صفحه ارور مشاهده میشه:
Capture.jpg
چطور میتونم این خطا رو رفع کنم؟
section3.jpg
ممنون میشم راهنماییم کنید
الان میشه با این حالت سایت خودرو برای کرایه ماشین عروس مثل این سایت طراحی کرد
https://sepris.com/rent/bride-car-kish