سلام به همه دوستان
بالاخره خدمت مقدس سربازی هم تموم شد و ما هم آزاد
براتون یه نمونه فرم دارم ببینین بد نیست
در اینکه می شه استفاده کرد شکی نیست اما نه همه جا و نکته مهم اینجاست
ولی نکته ی مهم این پروژه انعکاسش بود...اگر انعکاس پیشفرضه که هیچ کار فتوشاپه،ولی اگه با کده که خیلی جالبه...
راستی جناب کوه نور هم خسته نباشن فرمتون جالب بود/
اینم مال من:(به نظر خودم یکذره(شاید هم بیشتر) غربتی شده)
آخه میدونی اگر از اول این تاپیک دونبال می کردی می دیدی که خیلی از دوستان فقط می خوان بگن با وی بی نمیشه
نمی دونم منظورتون از غربتی چیه اما بیشتر به برنامه های که با مالتی مدیا تولید می شن می مونه مگه نه یه جوریه
به نظر من استفاده از اکتیو ایکس های آماده خیلی خوب نیست شما چه نظری دارید ؟
راستی دوست عزیز kuh_nur میشه سورس این فرمتون تون رو بزارید خیلی جالب بود
با سلام
جناب kuh_nur عزیز میشه بمن هم یا دبدید چطور یک همچین فرم زیبایی رو درست کردید.
اگر نحوه ساخت این فرم حرفه ای و خوش ساخت رو بمن آموزش بدید خیلی عالی میشه.
من خیلی باهاش حال کردم
مرسی
حامد جان میدونم ، اما ویبی6 با آیکون های با کیفیت 32بیت هم مشکل داره !سلام
اگر نتونستيد png رو با IconWorkshop به صورت Icon در بياريد و استفاده كنيد !
اگه کیفیت رو هم بیاریم پایین دیگه آیکون بدرد نمیخوره !
راه حلی دارید ؟
خسته نباشید . فرمهاتون خوبه ( اصلا هم ....... نیست )
اما ...
چند نکته رو دقت کنید خیلی خوب میشه .
1- رنگ هاتون خیبی بی حاله
2- چیدمان ابزارهارو بهتر کنید . بعضی چیزا جاش اونجا نیست .
3- از فونت های خوانا تر استفاده کنید .
مثلا ببینید اون پایین
دوتا آیکن X دارید
فاصله Top هر کردوم با اون یکی فرق می کنه
و اون textbox ها هم برابر نیست با هم
ولی در کل خیلی خوبه .
موفق و موید باشید ./
با تشکر از لطف دوستان
در ساخت فرم فوق از هیچ نوع کامپونتی استفاده نشده است. بلکه در تمامی فرم توسط توابع خاصی از ویندوز استفاده شده است.سلام اولا تبریک میگم ، دوما کامپوننت اسکین ساز این برنامه چیه ؟
بزودی سورس فرم مورد نظر رو آپلود می کنمبا سلام
جناب kuh_nur عزیز میشه بمن هم یا دبدید چطور یک همچین فرم زیبایی رو درست کردید.
اگر نحوه ساخت این فرم حرفه ای و خوش ساخت رو بمن آموزش بدید خیلی عالی میشه.
من خیلی باهاش حال کردم
مرسی
پیشنهاد می کنم زیاد به رنگ ها توجه نکنید ، هیچ چیز مثل نظم هندسی و درست قرار گرفتن اشیاء برنامه در کنار همدیگه ، برنامه رو زیبا نمی کنه ، رنگها در اکثر موارد ظاهر زشت و غیر استانداردی به برنامه می دن ...
با سلام
البته بحث اون دو تا آیکون که گفتید دلیلش به خطر یک طرح نبودن آیکون هاست و گرنه تا اونجایی که یادم می آد موقع طراحی فرم (فتوشاپ) از ruler استفاده می کردم.(آیکون یک دست نداشتم)
برای آیکون 32 بیتی در آیکون برنامه هم فک کنم از روی resource می شه که نمونه اش هم قبلا توی سایت دیدم...
(غربتی هم که بعضی از دوستان درباره اش مشکل داشتن،ترجمه سلیس پارسی پاکستانی خودمونه یعنی رنگاش دهاتی می زنه...)
راستی : بازگشت جناب dr.bronx رو هم تبریک می گم.
عزیز جان آیکون button هارو می خوای چه کار کنی ؟تنها راهش استفاده از آیکن های 16 بیتی است اما بعد کمپایل میتونیدآیکن رو با ResHack تغییر بدید اما بازم مشکل داره اگر آیکن رو تو SysTry قرار دهید همون 16 بیتی قرار میگیره
من تاپیک رو از اولش دنبال کردم . اما منظورم این هست که چتوری از آیکون های 32 بیت در button ها و ... استفاده کنیم !
اتفاقا به نظر من و بسیاری از دوستانم ویندوز 7 برای چند لحظه قشنگه و ایکس پی یک چیز دیگه است
با نظر آقــای aryasoft2872 کاملا موافقم.
ما هم کماکان منتظر سورس هستیم...
سلام
بالاخره کد سورس رو پیدا کردم
شرمنده اگه کمی معطل شدینا
البته برای اجرای صحیح برنامه
به فایل های موجود در پوشهTheme نیاز دارین که می تونید اونها رو از لینک های زیر دانلود کنید
فایل های ضمیمهSkined Form.part1.rar (293.0 کیلوبایت, 39 دیدار)Skined Form.part2.rar (204.2 کیلوبایت, 47 دیدار)
ابتدا تمام فایل ها را در یک مسیر قرار داده سپس برنامه رو اجرا کنید
منتظر نظراتون هستم
آخرین ویرایش به وسیله kuh_nur : دوشنبه 13 اردیبهشت 1389 در 17:15 عصر
قبل از این، بخش مقالات مربوط به برنامه نویسی با VB در تالار مقالات سایت وجود داشت و با توجه به اینکه دوستان زیادی بدون توجه به اون بخش مقالاتشون رو در این تالار قرار میدادند و یا درخواست مقاله می کردند! بخش مربوطه به این تالار منتقل شد تا شاهد نظم بیشتری در این حوزه باشیم...
اوقات خوشی رو براتون در این انجمن آرزومندیم...
با سپاس/
آخرین ویرایش به وسیله Pr0grammer : پنج شنبه 10 تیر 1389 در 11:10 صبح
من الان دارم روي پروژه ي ديكشنري كار مي كنم . اگه ميشه در مورد زيبايي كار يه كم راهنماييم كنيد.
به نظر شما زيبايي و راحتي كار با نرمافزار چند درصد از كار است ؟ به نظر من 70% . با يه مثال توضيح ميدم : شما يك ديكشنري سه زبانه ساخته ايد و به طور اتفاق يكي ديگه هم آن را ساخته است .حال اگر ديكشنري فرد مقابل زيباتر وكار با ان راحت تر باشد به نظر شما كاربران كدام را انتخاب مي كنند؟
منم بانظر آقاي aryasoft2872 موافقم.
آقا به ما هم یاد بدید این کار ا رو منظورتون استفاده از چندتا توابع اکس پی چیه
بابا اين اسكين هاي به درد نخور چيه گذاشتين.
چرا از اسكين هاي خود ويندوز يا اسكين هاي شبيه آن استفاده نمي كنيد؟
آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 28 شهریور 1394 در 15:35 عصر
دوست عزیز اینو سال 91 نوشتم
نظر خودم هم خیلی تغییر کرده
سلام دوستان عزیز من حدود ۱۰ سال هست که با vb6 کار میکنم و چند برنامه باهاش نوشتم.الان سوالم اینه که بهترین سایز فونت و فونتی که میشه برای طراحی فرمها انتخاب کرد چی هست؟ من خودم از سایز ۸ و فونت tahoma استفاده میکنم. نظرتون رو بگید لطفاً ممنون
سلام
هر فونتی که به نظرتون خوانا و قشنگ باشه
برعکس شما من از اول اصلا از Tahoma خوشم نمیومد برای صفحات برنامه و شاید فقط تو یکی دو تا فرم بخاطر سایز کوچیکش استفاده کردم
میتونید نمونه برنامه ها رو تو سایت امضاء من ببینید
اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com