نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: F#‎ Samples and Questions for Parallel data mining

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: F#‎ Samples and Questions for Parallel data mining

در رابطه با سوال آخرم، فکر می‌کنم استفاده از Invoke راه حل باشه،چون می‌خواهیم Function‌‌‌ صدا بزنیم
    برای فراخوانی همزمان توابع ، خوبه.
    هنوز متوجه نشدم که وقتی‌ مثلا F۱ داره روی Table۱ محاسبات می‌کنه و F‌‌‌۲ هم روی همون Table قراره محاسبات بکنه و F‌‌‌۱ و F‌‌‌۲ پرللل هستند و F‌‌‌۲ باید بد از اجرای پردازش توسط F‌‌‌۱ کارش رو انجام بده چطور می‌شه از دستکاری اطلاعات توسط F‌‌‌۲ قبل از F‌‌‌۱ جلوگیری کرد.
    نه دیگه ، نشد! قرار نبود همزمان داده ها رو دستکاری کنن ، وگرنه مشکلات عدیده ای پیش می یاد (و باید روی داده ها lock بذاری که گند می زنه به پرفورمنس)
    به عبارتی همون مثل که کدش رو خدماتتون دادم رو ببینید یه جورای ته دلم میترسه از کار موازی تو C#‎‎‎ ، فکر می‌کنم F‌‌‌# کمپیلرش خودش هندل می‌کنه این چیزارو و دلیل اینکه اوریجینال دیتا رو دست نمیزنه همینه .
    ربطی به کامپایلر نداره. هر دوی زبان ها دسترسی به یک رانتایم و ThreadPool و کلاس لایبرری ... دارند و مدل هر دو Shared Memory هست. فقط در بعضی موارد کد نوشته شده در اف شارپ تمیز تر و کوتاه تره (تو که میخوای داده هات رو دستکاری کنی ، چه فرقی می کنه با سی شارپ باشه یا اف شارپ). تازه بخوای به تعداد زیاد داده ها رو duplicate کنی (تا بخوای دادۀ اصلی دست نخورده باقی بمونه و به ارمان های immutability پایبند بمونی) مشکلات ناشی از کپی کردن و نیز بعدش Synchronization خواهی داشت که باز به حرف من می رسی که بهتره کدت رو اصلا موازی نکنی.

ببین برادر: تو با توجه به سوالایی که می پرسی تجربۀ خیلی زیادی در مورد برنامه نویسی موازی نداری. بهتره که کدت رو همونطور که هست بذاری باقی بمونه (اگر میخوای یاد بگیری ، خب برو کتاب بخون و از صفر با مفاهیم اشنا بشو. من که نمی تونم وقت بذارم پروژۀ تو رو انجام بدم؛ که اگر انجام هم بدم باز بعدها مشکل خواهی داشت در ادامه و نگهداری برنامه ات)
    آخرین ویرایش به وسیله Mehdi Asgari : پنج شنبه 24 تیر 1389 در 17:20 عصر
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •