نقل قول نوشته شده توسط m0hammad_01 مشاهده تاپیک
سلام.
من هم در مورد برتری دو چیزی که ربط کمی با هم دارن نظری ندارم!

اما در مورد نظر دوست خوبمون.
عرض می کنم که خیر! این طوری که می فرمایین نیست. برای تولید یه نرم افزار,تیم توسعه خودش مدیر پروزه داره که کارهایی که گفتی رو انجام میده. در ضمن مسئولیتی که تحلیلگر سیستم داره خیلی سنگین تر از مدیر پروزست. به خاطره همینه که دستمزد تحلیلگر خیلی بالاست.(با ایران کاری ندارم)! البته بحث تیم تولید نرم افزار خیلی طولانیه.
چیزی که در مورد کارشناس it گفتین رو قبول دارم اما ربطی که به تولید نرم افزار داره رو نه.

متاسفانه تو ایران تعریف مناسبی از رشته مهندسی نرم افزار وجود نداره. این مشکل بین عامه و همینطور خود کارشناسان این رشته وجود داره.اینکه تحلیلگر کار تخصصی بسیار پیچیده ای هستش و نیاز به تجربه بالایی داره.طراح کاره خاص خودش رو میکنه.برنامه نویس هم همینطور.حتی کسی که تست رو انجام میده تخصص خودش رو می طلبه.تو رشته نرم افزار همه این زیر مجموعه ها وجود داره.
البته برای کارشناسی اینقدر تخصصی کسی کار نمیکنه(عموما).بیشتر تو کارشناسی باید با همی این ها کار کنی.ولی آخراش رو یکی تمرکز کنی.که ارشد به اون تخصص لازم برسی.

این جمله کاملا مهم رو هم فراموش نکنیم: "یه مهندس نرم افزار خوب باید اول یه برنامه نویسه خوب باشه "

فرمایش شما درسته اما من در مورد نرم افزار حرفی نزدم. اگر با دقت بخونید می بینید که گفتم پروژه مبتنی بر IT . شامل نرم افزار، سخت افزار، بازاریابی، نیروی انسانی و .... هست.

حرف های شما هم کاملا قابل تاییده.