چي؟؟؟؟؟؟ولي ميگن (!) كامپيوتر فردوسي مشهد زياد قوي نيست.
قوي ترين اساتيد كامپيوتر و رياضي كاربردي ايران تو دانشگاه فردوسي مشهد هستن.
دانشگاه صنعتي اصفهان، دانشگاه آزاد قزوين
چي؟؟؟؟؟؟ولي ميگن (!) كامپيوتر فردوسي مشهد زياد قوي نيست.
قوي ترين اساتيد كامپيوتر و رياضي كاربردي ايران تو دانشگاه فردوسي مشهد هستن.
دانشگاه صنعتي اصفهان، دانشگاه آزاد قزوين
آیا چیزهایی که در رشته ی کامپیوتر ،دانشجو یادمیگیره عملا بدردش میخوره؟ آخه من خیلی شنیدم که میگن اگه همون 4 سال رو رو کار عملی وقت بذاری خیلی بیشتر پیشرفت می کنی.
ممنون.
عمران را انتخاب کنید .بهتر از نرم افزار هست چون فارغ تحصیلهای کمتری نسبت به نرم افزار داره بدلیل اینکه دختران کمتر وارد این رشته میشوند یا نمیتوانند
میدونید که خانمهای فازغ التحصیل نرم افزار حاضرند با حقوق کم هم کار کنند .
اگر سرمایه هم دارید که بنظرم عمران را صد در صد انتخاب کنید
موفق باشید.
میدونین چیه ؟ یه روز یکی از اساتید ما (توی یکی از دانشگاهای دولتی) وقتی ازش پرسیدم چه گرایشی رو برای ارشد انتخاب کنم (از کامپیوتر) که بازار خوبی داشته باشه حرف جالبی زد :
گفت : این بستگی به خود شخص داره یکی از همه چیز ها حد اکثر استفتاده رو میکنه ولی یکی نه.
به نظر من بحث سر عمران و کامپیوتر و علوم پایه و .................... ببخشیدا ولی بحث چرتیه این بستگی به خود طرف داره
سلام
منم كه كنكور دادم و 1044 سهميه 2دم و حالا به احتمال 70 درصد تهران و 100 درصد علم و صنعت رشته كامپيوتر قبولم.
ميگن IT فقط 15 واحد با نرم افزار فرق داره.درسته يا نه؟
ولي يه سؤال: تو خارج هم كامپيوتر بازار كار داره نه؟آخه با اين اوضاع اقتصادي هنوز از رونق نيفتاده كه!
ممنون.
نگاه کن، نه به نظر من این طور نیست، الآن عمران در ایران کاملا اشباع شده، و قبولی در کارشناسی ارشد و دکترا خیلی سخته، در ضمن کی گفته کامپیوتر بازار کار نداره، برادر من بهترین بازار کار را کامپیوتر داره، البته بستگی به تلاش خودت داره، که می خوای آینده چه قدر زحمت بکشی، به نظر من تلاش ماست که کار و شغل را برای ما جور می کند، البته مشکلات هم بماند،...
خلاصه vander.. اگر واقعا به کامپیوتر علاقه داری، بدون هیچ شکی برو همون درس بخون،
راستی گفتی مشهد قوی نیست!!!!!!!!!!!!نزار اون روی من بالا بیاد!!!....
شوخی کردم، معلومه که کامپیوتر دانشگاه تهران بهتره، اما از لحاظ جو درس خوندن مشهد بهتره،... من یکی از رفقام تهران قبول شده، خیلی راضیه ،...
کاربر دائمی
ولی به نظر من کلا کامپیوتر و رشته های مرتبط با IT خیلی بهتره و جای کار بیشتری داره البته اگه ایده و وفکر جدیدی داشته باشی
هرچی میخواد باشه مهم نیست، فقط کامپیوتر تو رشته اش باشه بقیش حله.
من که خودم میخوام اول از همه نرم افزار بزنم.
این تأیید میشه، در بین رشتههای مهندسی احتمالاً کامپیوتر یکی از راحتترین رشتهها برای قبول شدن در ارشد هست (از نظر حجم درس مورد نیاز برای خواندن).قبولی در کارشناسی ارشد و دکترا خیلی سخته
- ویژگیای که عمران دارد این است که نوآوری و پیشرفتهای جدید چندان در آن مطرح نیست (مگر در بعضی شاخههای خاص). بعضی از کتابهای عمرانیها مربوط به ۸۰ سال پیش هستند اما قدیمیترین کتابی که ما تا به حال داشتهایم، مال ۱۷ سال پیش بوده (معماری کامپیوتر مانو) و اکثر کتابهایمان هم چاپ دههی اخیر بودهاند. برای من که همین دلیل (در کنار مسائلی مثل سر و کله زدن با عملهها) کافی است تا از عمران بدم بیاید.
- اما شک نکنید که عمران بازار بزرگتری نسبت به کامپیوتر دارد و احتمالا در عمران درآمد بیشتری خواهید داشت. (الان هزینهی ساخت یک خانه معمولی چندصدمیلیون تومان است اما شاید در سال کمتر از صد نرمافزار با این قیمت در ایران تولید شوند) گردش مالی پروژههای ساختوساز قابل مقایسه با پروژههای نرمافزاری نیست.
- در کامپیوتر مشغول شدن به کار راحتتر از عمران است (شغل راحتتر پیدا میشود) اما درآمد هم کمتر است. یکی از دلایلش این است که نرمافزار در حد معمولی «راحت» است و اگر بخواهید در نرمافزار درآمد خوبی به دست آورید باید «بالاتر از معمولی» باشید، یعنی مثلاً کارشناسی ارشد را خوانده باشید یا خیلی کار کنید. اما در ضمن بد نیست بدانید شرکتهای نرمافزاری به شدت به دنبال نیروهای باکیفیت هستند؛ مهندس نرمافزار و حتی برنامهنویس خوب چیزی است که هنوز هم خیلی کم پیدا میشود. (اینجا را حتماً بخوانید)
بنابراین اگر انگیزهی زیادی برای یادگیری و کار دارید، و به نوآوری و هیجان هم علاقمند هستید، و دنبال درآمد راحت هم نیستید، نرمافزار (و IT) توصیه میشود.
بله این درسته و اگر بیشتر از دروس نظری و کار دانشگاهی، به دروس کاربردی و کار عملی علاقمند هستید IT را توصیه میکنم چون تمام درسهای اصلی (و کاربردی) نرمافزار را هم دارد و یک مهندس IT، مهندس نرمافزار هم هست به اضافهی مهارتهای اضافهی کاربردی دیگر. اما اگر به ریاضیات، کار دانشگاهی، پژوهش و ادامهی تحصیل (به خصوص در خارج) علاقمند هستید نرمافزار توصیه میشود. برای توضیح مفصل در مورد انتخاب بین نرمافزار و IT این پست من را بخوانید.ميگن IT فقط 15 واحد با نرم افزار فرق داره.
سلام من نرم افزار خوندم و بعد از ترم 4 وارد بازار كار شدم ....
سلام خدمت همه عزیزان
یه سوال دارم.
من امسال مدرک کارشناسیم رو میگیرم.نمی دونم برا ارشد بخونم یا نه. من از دبیرستان برنامه نویسی می کنم. تو C# , asp.net , php , sql server تخصص دارم. و تو زمینه های دیگه مثل UML , SiverLight , jquery ,delphi , oracle دستی تو کار دارم. به نظر اساتید سایت وارد بازار کار بشم یا برا ارشد بخونم.
مگه نميشه هم درس خوند هم يه جايي كار كرد؟
كلآ كارآموزي حقوق داره؟
اما تو ارشد رقابت خیلی شدیده. دانشگاه های دولتی رتبه های زیر 100 رو می گیرن. شبانه و مجازی و بقیه هم خودتون در جریان هستید که چقدر شهریه می گیرن.
![]()
سلام دوست عزيز
من كه انتخاب رشته م رو كردم و احتمال زياد (خيلي زياد) كامپيوتري (نرم افزاري) هستم. حالا براي استفاده از تجربه شما ميخام ببينم چه طور وارد بازار كار شديد؟ اول كارآموزي بود؟ حقوق كاراموزي چقدر بود؟ آشنا داشتين يا خودتون اقدام كردين؟ توي چه كاري وارد شديد (الان اونجايي كه هستيد چه كار ميكنيد)؟
ممنون ميشم اگه جواب بدين.
اگه ميخاين اينجا نگي ميتوني به صورت پيام خصوصي برام بفرستي.
بی زحمت همینجا بگین تا بقیه هم استفاده کنن.
من دانشجوي سال آخر كارشناسي نرم افزارم تا حالا هم حدود 5 تا ژروژه سنگين انجام دادم....!
نرم افزار بازار كارش توي ايران عاليه ولي به قول دوستمون بايد عاشقش باشي تا دركش كنيد![]()