سلام دوستان
اینم آموزش نرم افزار محبوب NTTacPlus برای علاقه مندان به این برنامه
بای
سلام دوستان
اینم آموزش نرم افزار محبوب NTTacPlus برای علاقه مندان به این برنامه
بای
سلام
ممنون از همه دوستانی که تشکر کردند .![]()
بای
در صورت امکان مشخص نمایید از این برنامه در کجا و برای چه منظوری استفاده می شود؟
با سلام
دوست عزیز ، نرم افزار NTTac یک نرم افزار مدیریت کاربران از راه دور است که اصطلاحاً به آن نرم افزار Accounting گفته میشه . اگه بخوام با یه مثال این قضیه رو روشن کنم باید اشاره کنم به مثلاً کارت های اینترنتی که حتماً نمونه های زیادش رو دیدی . شما با username و پسوردی که روی اون کارت هست به یه سرور متصل میشید . نرم افزار های اکانتینگ مثل همین NTTac در واقع وظیفه مدیریت و شناسایی این نام های کاربری رو دارند . در واقع توسط این برنامه ها ما میتونیم کاربران سیستم رو تعریف و مدیریت کنیم . در حالت عادی شما توسط خود ویندوز کاربران را مدیریت می کنید اما با نصب این برنامه مدیریت کاربران را توسط این برنامه انجام می دید . این برنامه های امکانات بسیار زیادی رو در مدیریت کاربران به شما می دهند .
اگه بخوام یک اشاره تخصصی به برنامه داشته باشم باید عرض کنم که این برنامه مدل AAA را اجرا می کند :
Authentication : تشخيص کاربر (معتبر بودن نام کاربری، رمز عبور).
Authorization : تشخيص سطح دسترسی کاربر به شبکه.
Accounting : ثبت زمان و ميزان استفاده کاربر در شبکه.
امیدوارم خوب گفته باشم (یکم با عجله بود . ببخشید )
بای
سلام دوستان
بد ندیدم لینک دانلود برنامه رو اینجا براتون بزارم (گرچه توی پست های موجود در فروم هست اما این یکی رو خودم همینجا آپلود کردم )
چرا باز نمیشنیه طورین پیغام میدن crack میخواد؟؟؟؟؟
یه فایله rar هست که توش فایل doc ریختن !
عالی بود .
سلام دوستان
من NTTACPLUS رو رو ويندوز ايكس پي نصب كردم ولي لاگين نتونستم بشم
username:ADMIN
password:ADMIN
name or address: local host
اين پيغام رو ميده؟
Cannot open connection with NTTacPlus server
عالی بود دوست عزیر
سلام
ببخشید یه سوال : این نرم افزار باید حتما روی یه ویندوز سرور نصب شود ؟ آیا می توان روی xp هم از آن استفاده کرد ؟ یعنی آیا می توان سیستم عامل کامپیوتر سرور را xp گذاشت و این نرم افزار را روی آن نصب نمود ؟
و دیگه اینکه میشه لطفا نحوه ایجاد *** را پس از نصب این نرم افزار روی سرور ، بین کلاینت و سرور توضیح بدهید ؟ یعنی اینکه چگونه میشه *** را روی کلاینت و سرور در ارتباط با این نرم افزار نصب کرد و سپس استفاده نمود ؟
ممنون
بله .آیا می توان روی xp هم از آن استفاده کرد ؟
بله . اما استفاده از چنين سروري توصيه نميشود .یعنی آیا می توان سیستم عامل کامپیوتر سرور را xp گذاشت و این نرم افزار را روی آن نصب نمود ؟
------------
*** هيچ ربطي به اين مورد ان تي تك نداره . اين برنامه فقط براي مديريت كاربرها و احيانا حسابداري اونا كاربرد داره . براي برپايي يك وي پي ان سرور نيازمند ابزار يا سيستم عاملي هستيد كه اين كار رو انجام بده . مثل خانواده ويندوزهاي سرور (2000-3-8) - لينوكس - و ميكروتيك (كه امروزها ما رو كشته با دلبريش) و...
هر چند طبق قوانين سايت بايد سوال رو جداگانه بپرسيد اما در هر حال :
ساده ترين و كم هزينه ترين راه براي اين كار به نظر من استفاده از ميكروتيك ه . اگه كارتون تجاريه و ارزش هزينه رو داره (البته هزينه زيادي هم نيست ) يه روتر بورد ارزون از ميكروتيك بگيريد و راه اندازي كنيد اگر خير ، يه كامپيوتر قديمي پيدا كنيد(و دو كارت شبكه) (يه پنتيوم تري با 128 مگ رم كفايت مي كنه كه حدود 10 گيگ هارد داشته باشه . )و يه نسخه قفل شكسته از ميكروتيك . اگر تعداد يوزر هاتون و بحث حسابداريشون چندان مهم نيست مي تونيد از يور منيجر خود ميكروتيك استفاده كنيد . و تمام !
* قيمت روتر بورد ها حدودا از 60 - 70 تومن شروع ميشه تا 400-500 تومن . و در خريد اونا دقت كنيد كه مشخصات دستگاه مربوطه به شما بخوره . و به ياد داشته باشيد كه بعضا بايد آداپتور و كيس دستگاه رو جداگانه خريد كنيد .
mamnoon ali bood dostan agar mayel hastid aaz pakaj haye jadid ba port 2GHG-bahremand beshid be link sit morajee konid mamnoon ///
www.***-terabit2pnet.tk
با سلام
با اجازه ي ادمين عزيز
دوستان اگر سرور مجازي مي خواهيد به سايت زير بريد:
http://www.20server.blogfa.com
دوستاني هم كه فيلترشكن ساكس مي خوان به سايت زير برن:
http://www.2servermahdi.blogfa.com
با تشكر از ادمين عزيز
عالی بود
بوس