اول از همه باید دقیق بدونیم که یک برنامه چطوری کرک میشهنوشته شده توسط کد نویس
توی یکی از همین صفحات دیدیم که گفته شدخوب ما میتوانیم از همی مساله برای شروع کار استفاده کنیم . مسلما ما هم باید از همان روشی دست به کار ببریم که سایر کرکرها برنامه ها رو کرک میکنند بنابراین العان بهتره از اینجا شروع کنیم که یک کرکر چطور برنامه رو کرک می کنه.ابزارهای File Monitoring و Registery Monitoring و Prot Monitoring و ...
با کمک اینها میتونی بفمهی که در کدام فایل چه مقداری ریخته شد و یا
جستجو روی کدام مقدار رجیستری انجام شد و خیلی مسائل دیگه .
اما فعلا با توجه به اونچه که میدونم و اطلاعات کم و ناقصی که دارم ÷یشنهاد می کنم که بیاییم یک حلقه دوار برای برنامه درست کنیم بدین صورت که برنامه از یک فایل شروع به چک کردن مربوط به زمان برنامه باشه و باز از درون اون فایل ما بیاییم و به یک فایل دیگه برای چک کردن زمان برنامه اشاره کنیم و به همین ترتیب الی آخر.
اینکه چه موقع حلقه تموم بشه یا یک حلقه با تعداد فایل معلوم یا نامعلوم داشته باشیم بسته به قدرت برنامه داره. نحوه اینکه خودمان بفهمیم که زمان برنامه چقدر است نیز بسته به نوع الگوریتم دارد که میتونه تصادفی یا در یک شرایط فوق العاده خاص باشد به طوری که کسی نتونه بفهمه که ما این مساله رو کی بررسی می کنیم .
به هر حال هنوز نیاز به حلاجی بیشتری داره و هدف اصلی این بود که کرکر رو توی یک حلقه بندازیم که دور بزنه .
اگه روش کار اشتباه بود می بخشید
اگه روش کاری خیلی جالبی دارید مسلم می تونه در نوشتن یک برنامه زمان دار خیلی موثر باشه
منتظر نظرات سازنده شما هستم
:موفق: