سلام دوست عزیز.
تبریک میگم واقعا عالی بود. به خصوص توضیحات برنامه که خیلی به ما مبتدی ها کمک میکنه.

یه سوال داشتم :

من هنوز کار با بانک اطلاعاتی رو خوب یاد نگرفتم. شما توی این پروژه آیا برای بانک اطلاعاتی از کتاب یا مرجع خاصی استفاده کردی؟
ممنون میشم معرفی کنی و در کل یه راهنمایی کن برای ما که بانک اطلاعاتی رو یکم مشکل داریم.
مرسی
یادگیری هیچ چیز ناگهان صورت نمیگیره . من متوجه هستم چی میگید . آدم وقتی میخواد موضوع جدیدی رو اونم در دنیای برنامه نویسی یادبگیره همه چیز براش گنگ هست و نمیدونه از کجا باید شروع کنه . اساتیدی هم که میشه ازشون سوأل کرد و آموخت هم به خاطر قواعد و قوانینی که در بیان برای خودشون ایجاد میکنند نمیتونن مفاهیم رو به سادگی ارائه کنند. یک برنامه نویس حرفه ای دقیقا به سبکی تدریس میکنه و اغلب از واژه هایی استفاده میکنه که در کتب برنامه نویسی هم هست . اون به خودش جرأت نمیده که از مثالهای روزمره و نغز استفاده کنه چون همیشه فکر میکنه اگه بخواد از اون مثال ها و اون طرز بیان استفاده کنه احتمالا مطالب رو درست ارائه نکرده .
یک استاد ریاضیات هیچ وقت به خودش اجازه نمیده که به کلمه "هم ارز" بگه مساوی . از نظر اون هم ارز هیچ وقت همون "مساوی" نیست (ولی تحت شرایط خاص رفتارشون یکی هست).اما یک دانشجو وقتی از هم کلاسی خودش میپرسه منظور از هم ارز چیه هم کلاسیش میگه هرجا هم ارز دیدی فکر کن منظورش مساوی بودن هست .
در مجموع میخوام بگم خودت باید ذره ذره یاد بگیری . یادگیری مطلبی در علوم کامپیوتر مثل پازل چیدن هست . تیکه تیکه و ذره و ذره باید به اطلاعاتت اضافه کنی و دقت کنی که سرعت پیش روی هم خیلی کنده . در کل شاید شنیدی که خیلی ها میگن برنامه نویسی فقط حوصله میخواد . من هنگام کد نویسی و یادگیری گاهی از عصبانیت دچار یأس فلسفی و تردید میشدم و میگفتم خب اینهمه وقت و انرژی میذارم که چی مگه تا کجا با این وضع میتونم پیشرفت کنم . اما میگفتم که همین الان هزاران نفر هستن که با این وضع دست از کار میکشن و برنامه نویسی رو بی خیال میشن و اگر من نا امید نشم فردا من جای خالی حرفه ای های امروز رو پر میکنم .باید سیریش باشی و دیگران تو رو با این خصیصه بشناسن . نگران اینکه چقدر از وقتت در هنگام یادگیری مطلبی تلف میشه نباش . وقتت رو با چیز با ارزش تر از این نمیتونی پر کنی. بهترین استفاده از وقت زمانی هست که یکی از سخت ترین چیزهای عمرت رو یادبگیری.
برای یادگیری مفاهیم دیتابیس باید :
-یه ذره دستورات اس کیو ال بلد باشی
-ای دی او دات نت بلد باشی( اشیاء و کاربردهای اشیاء ای دو او رو درک کنی . اشیاء مشابه رو هم بفهمی . نباید فکر کنی برای اتصال به بانک لازمه دکترای ای دو او رو بگیری . چندین روش برای کار روی داده های دیتابیس با استفاده از ای دی او وجود داره که در هر روش لازمه با دو سه تا شیء آشنا باشید)
-پایگاه داده ی اس کیو ال سرور رو بفهمی و بتونی 10 تا تفاوت بین پایگاه داده ی اکسس و اس کیو ال سرور رو بیان کنی
-استفاده از ای دی او در سیشارپ رو هم یادبگیری که یه روز بیشتر طول نمیکشه .

و بعدا به فکر گسترش دامنه ی اطلاعاتت باشی .
کتاب خاصی وجود نداره . همونطوری که گقتم باید کم کم به اطلاعاتتت اضافه کنی.افتادی رو غلتک همه چی حل میشه . من حاضرم همینجا هر کسی سوألی در مورد قسمتهای مختلف برنامه داشت بهش یاد بدم . البته من خودم مبتدیم و این اولین پروژه من هست منتها دوست دارم کمک کنم .